Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Μπριζ

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού τέθηκαν τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του 3ου γύρου των προκριματικών του Champions League κόντρα στη Μπριζ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Η ενημέρωση από την “Πράσινη” ΠΑΕ:
“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων με αντίπαλο την CLUB BRUGGE για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του UCL 2015/16 που θα διεξαχθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (28/7, ώρα 21:00, OTE TV).
Όλοι οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά από την Viva και από το box office της ΠΑΕ που λειτουργεί στη Θύρα 4 της Λεωφόρου 9:30 με 17:30.
Ο κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να προμηθευτεί έως 2 εισιτήρια στο όνομά του, με τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητας των φιλάθλων για τους εκ μέρους των οποίων προμηθεύεται τα εισιτήρια.
Το κόστος των εισιτηρίων ανά Θύρα έχει ως εξής:
ΘΥΡΕΣ: 5Β, 5Γ, 8, 12, 1 τιμή εισιτηρίου 12 €ΘΥΡΕΣ: 9, 11, 5Α τιμή εισιτηρίου 20 €ΘΥΡΑ: 10 τιμή εισιτηρίου 30 €ΘΥΡΑ: 3 τιμή εισιτηρίου 50€
Καλωσορίζουμε τον θαυμάσιο κόσμο του Παναθηναϊκού στον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που ευχόμαστε να είναι καλότυχη για την ομάδα μας και γεμάτη επιτυχίες”.

Σχετικά άρθρα