Γκάλης: «Σαν δώρο στον Άρη ο Λάσκαρης»

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Νίκος Γκάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλες τις στιγμές που έχει ζήσει στον Άρη, για τον νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ αλλά και για δεύτερο διεθνές τουρνουά «Nick Galis Cup».
Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ τόνισε ότι ο κ. Λάσκαρης είναι σαν δώρο στον Άρη.
Αναλυτικά όσα είπε στον Yellow Radio 92,8:
Για τα γενέθλιά του και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τις ευχές του. Είναι πολλοί οι φίλοι, αλλά και οι γνωστοί που με θυμούνται κάθε χρόνο τέτοια ημέρα. Με τον κόσμο έχουμε περάσει πολλά και ωραία χρόνια μαζί. Συγκινητικές στιγμές και κανένας δεν έχει ξεχάσει τι έχουμε ζήσει».
Για το νέο μουσείο του μπασκετικού Άρη: «Σίγουρα, το μουσείο είναι κάτι πολύ καλό, ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά για να μαθαίνουν την ιστορία. Αλλά και για τους παλιούς να θυμούνται τα «χρυσά» χρόνια της ομάδας. Επίσης, είναι πολύ καλός τρόπος να μάθουν τα νεαρά παιδιά την ιστορία της πόλης, αλλά και του Άρη. Μην ξεχνάμε ότι εκείνος ο Άρης ήταν η ομάδα όλης της Ελλάδας. Πιστεύω, επίσης, ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία τα νερά παιδιά να έχουν πρότυπα από εκείνη την ομάδα».
Για το γεγονός ότι τον γνωρίζουν πολλά νεαρά παιδιά και του ζητούν αυτόγραφο: «Ναι μου κάνει κι εμένα εντύπωση. Ρωτάω πολλά παιδιά πώς είναι δυνατόν να με γνωρίζετε, αφού δεν είναι δυνατόν να με έχετε δει να παίζω. Και μου απαντούν ότι τώρα με το ίντερνετ ο μπαμπάς τούς βάζει βίντεο με τους αγώνες και βλέπουν τι έκανα. Είναι συγκινητικό για εμένα να με αναγνωρίζουν παιδιά που δεν με έχουν δει ποτέ να παίζω».
Για τον Άρη και το νέο ιδιοκτήτη του, Νίκο Λάσκαρη: «Ευχή μου είναι να βρει η ομάδα το δρόμο της. Δεν περιμένω να γίνει αμέσως η δυναστεία που είχαμε χτίσει παλιά, αλλά να δημιουργηθεί μια αξιοπρεπής ομάδα, την οποία θα χαίρεται να παρακολουθεί ο κάθε φίλαθλος. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα έρθουν και οι επιτυχίες. Ο κ. Λάσκαρης δείχνει μεγάλη επιθυμία να βοηθήσει την ομάδα. Ήρθε σαν δώρο στον Άρη και θέλει να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα».
Για το δεύτερο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας του Άρη με την επωνυμία «Nick Galis Cup»: «Έχει ξεκινήσει η οργάνωσή του, ακόμα δεν έχουν κλειστεί οι ομάδες. Ωστόσο, όλοι μας περιμένουμε να έρθουν μεγάλες ομάδες και να δούμε παιχνίδια με πλούσιο θέαμα».

Σχετικά άρθρα