Τριάρα Ηρακλή στον ΠΑΣ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Καρπενήσι, ο Ηρακλής ο οποίος επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα, με 3-1.
Τα πρώτα στοιχεία που αποκόμισε το προπονητικό τιμ του Γηραιού, ήταν άκρως ενθαρρυντικά, καθώς όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν, έδειξαν μεγάλη όρεξη. Από την άλλη μεριά ο ΠΑΣ έδειξε στοιχεία αμυντικής αδυναμίας τα οποία οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων θέλουν να βελτιώσουν
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά, σημειώνοντας το 1-0 μόλις στο 5’, όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Πουρτουλίδη, ο Μπαρτολίνι έπιασε την κεφαλιά, στρώνοντας ουσιαστικά την μπάλα στον επερχόμενο Ρομάνο, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ.
Οι Γιαννιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 13’, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Ίλιτς, ο Φερφελής με προβολή έκανε το 1-1. 
Ο Ηρακλής μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ στο 47’, με σκόρερ τον Κοστίν Λάζαρ που με αριστερό βολέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρο του ΠΑΣ. 
Το τελικό 3-1, διαμορφώθηκε στο 54’, με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Κερέμ Μπουλούτ, ο οποίος αξιοποίησε με εξαιρετική κεφαλιά, την ωραία σέντρα με το δεξί, που έβγαλε ο Γιώργος Σαραμαντάς.
Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (30’ Γιαννίκογλου, 60’ Πέρνις), Μπουκουβάλας (46’ Κάσσος), Καρλίτος (46’ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι (46’ Στάμου, 75’ Αβραμίδης), Ζιαμπάρης (46’ Καρασαλίδης), Ιντζόγλου (46’ Ζαμπάζης), Πουρτουλίδης (46’ Λάζαρ), Κυριακίδης (46’ Μπουλούτ), Πασάς (46’ Χαντί), Ρομάνο (46’ Τσιλιανίδης), Περόνε (33’ Λουκίνας, 61’ Βέλλιος).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης (46’ Κολιοφούκας, 70’ Παπάς), Καρανίκας (46’ Αυγενικού), Ναδάλες (46’ Μυρθιανός), Αλεξίου (46’ Σκόνδρας), Μπέριος (46’ Ηλιάδης), Τσουκαλάς (46’ Μιχαήλ), Κοζορώνης (46’ Τζημόπουλος), Φερφελής (46’ Γιάκος), Ίλιτς (46’ Μανιάς), Τσάβες (46’ Ακόστα), Κρητικός (46’ Σαπαλίδης).

Σχετικά άρθρα