Μακ: «Έχουμε την ποιότητα για τους ομίλους»

Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα για να μπει στους ομίλους του Europa League εξέφρασε μετά τη νίκη πρόκριση επί της Λοκομοτίβα ο Ρόμπερτ Μακ.
Ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε στις δηλώσεις του στη ΝΟVA ότι ο δικέφαλος βελτιώνεται ενώ σχετικά με το παιχνίδι είπε ότι ότι το παιχνίδι τελείωσε νωρίς με τα 3 γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
«Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση, το αξίζαμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να μπούμε στους ομίλους. Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν ήταν εύκολο αλλά πετύχαμε τρία γρήγορα γκολ και τελειώσαμε νωρίς τη δουλειά.
Χτίζουμε κάτι νέο, έχουμε νέο προπονητή και πρέπει να τον ακούμε, πρέπει να παίζουμε σε κάθε ματς όπως και σήμερα όχι όπως παίξαμε στο Ζάγκρεμπ. Ελπίζω πως σε κάθε προπόνηση θα είμαστε καλύτεροι και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για προβλήματα, όλοι μιλούσαν πέρυσι για πρωτάθλημα και τερματίσαμε πέμπτοι, στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε δυνατά και δεν θέλω να μιλάω πολύ για το τι θέλουμε να πετύχουμε».

Σχετικά άρθρα