Παπαγιάννης: «Έχουμε δυνατότητες, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας στη νίκη επί της Κροατίας στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο σέντερ του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει τη δυνατοτήτα να φτάσει ψηλά στην διοργάνωση.
Αναλυτικά:
«Προετοιμαστήκαμε πολλές ημέρες για το παιχνίδι Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η άμυνα ήταν το «κλειδί» για να φθάσουμε στη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μας δίνει κίνητρο, βάλαμε κάποια σουτ κι αυτό είναι το κίνητρό μας, αλλά κοιτάμε τη συνέχεια. Θέλουμε την πρώτη θέση για να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια», είπε αρχικά ο Ελληνίδας σέντερ.
Για τις μάχες με τον Ζούμπατς: «Προσπάθησα να παίξω άμυνα. Ο κόουτς μού ανέθεσε τον παίκτη, τον έκοψα, τελείωσε. Τον είχα παρακολουθήσει κάποιες φορές, είδα τις κινήσεις του και ήξερα τι να κάνω».
Για τους στόχους της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ: «Σίγουρα, μπορούμε να φθάσουμε ψηλά. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, εδώ θα κοιτάξουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε».

Σχετικά άρθρα