Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Σχέσεις: Πράγματα που κάνουν τον άνδρα να ζηλεύει
Σχέσεις: Πράγματα που κάνουν τον άνδρα να ζηλεύει thumbnail

Άννυ, αναγνωστρια του boro.gr

Σχέσεις: Πράγματα που κάνουν τον άνδρα να ζηλεύει

Αναγνώστριά μας ρωτά


Βγαίνω με ένα παιδί το οποίο έμαθε ότι μιλάω με άλλον και μου είπε δεν πειράζει αφού δεν έχουμε σχέση και μου μιλάει όπως πριν άλλα δεν μου στέλνει μηνύματα άλλο και δεν ξερω, τι να κάνω;


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Πάνος Μυλωνάς 
Αγαπητή αναγνώστρια,


Δεν πρέπει να σας προκαλεί εντύπωση ότι το αγόρι που σας ενδιαφέρει σταμάτησε να δείχνει το ενδιαφέρον του απο τότε που έμαθε ότι μιλάτε και με κάποιον άλλο. Δεν αναφέρετε περισσότερες λεπτομέρειες και δεν είμαι σίγουρος ποιά ήταν η φύση της σχέσης σας, τι σκοπό είχατε ο ένας για τον άλλο και τα όρια που είχατε θέσει. Αν ήταν η αρχή της γνωριμίας και της σχέσης σας ίσως πειράχτηκε και κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του για εσάς


Η δική σας στάση απο εδώ και πέρα έχει σημασία πού επικεντρώνεται. Αν επιθυμείτε να είστε μαζί του τα καλά νέα είναι ότι η εμπιστοσύνη μπορεί να αποκατασταθεί και η σχέση μπορεί να γίνει καλύτερη από ποτέ. Χρειάζεται προσπάθεια, ειλικρίνεια και υπομονή.

Οι σχέσεις προχωρούν όταν οι δύο σύντροφοι εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο για να είναι ειλικρινείς, πιστοί, συνεπείς, να σέβονται ο ένας τον άλλο και να είναι ανοιχτοί και έτοιμοι για την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Για να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη του θα πρέπει να αποδείξετε ότι καταλαβαίνετε τι έχει αισθανθεί και ότι είστε πρόθυμη να βάλετε τη σχέση σε νέο πλαίσιο. Αποδεικνύοντας του ότι είστε αξιόπιστη και επιθυμείτε να είστε μαζί του θα μπορέσει να σας εμπιστευτεί ξανά και να είναι μαζί σας όπως ήταν πριν.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X