Ο ξεχωριστός πανηγυρισμός του Λούκας

Όργια έκανε ο Ισπανός Λούκας Πέρεθ χθες στη Τούμπα. Εξαιρετική εμφάνιση από έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και το έδειξε. Υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν πως ο Λούκας δεν φανερώνει τις αγωνιστικές του αρετές σε παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους. Μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν το έκανε πρόπερσι, όταν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Όμως, ένας παίκτης μεταμορφώνεται προς το καλύτερο (ή και προς το χειρότερο) και από τον τρόπο με τον οποίον τον αντιμετωπίζει ο προπονητής του.

Ο Λούκας μετά το πειθαρχικό παράπτωμα την περασμένη εβδομάδα, πλήρωσε το πρόστιμο, μπήκε στην ομάδα, έπαιξε χθες και βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Ισπανό, μετά το γκολ που πέτυχε, να βγάζει τις επικαλαμίδες του και να τις φυλάει. Ήταν μια συμβολική κίνηση, καθώς για το γεγονός ότι δεν φορούσε τις επικαλαμίδες στην Ολλανδία σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις, τιμωρήθηκε με πρόστιμο. Ο Τούντορ μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για αυτόν τον πρωτότυπο πανηγυρισμό από τον παίκτη του, χαμογέλασε με νόημα, λέγοντας πως δεν υπέπεσε στην αντίληψή του.

Πάντως ο Λούκας γνώρισε την πραγματική αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας, που ειδικά όταν αντικαταστάθηκε, σηκώθηκαν όρθιοι από τις θέσεις τους και τον χειροκρότησαν θερμά για την πολύ καλή εμφάνισή του.

Σχετικά άρθρα