Αυλωνίτης: Σύμμαχός μας ο χρόνος» (video)

Δηλώσεις στο Olympiacos TV έκανε μετά το φιλικό με την Αντάλιασπορ ο Τάσος Αυλωνίτης, με τον Έλληνα αμυντικό να είναι ο μοναδικός παίκτης από τους 35 του ρόστερ που αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά σε Αυστρία και Τουρκία.
Τέταρτο συνεχόμενο 90λεπτο για εσένα στην προετοιμασία. Πέρα από την κόπωση, η οποία είναι δεδομένη, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από αυτό το στάδιο, μέχρι στιγμής;
«Νομίζω ότι τα δύο φιλικά που παίξαμε εδώ ήταν υψηλού επιπέδου. Και με τη Φενερμπαχτσέ και με την Αντάλιασπορ. Στο δεύτερο υπήρχε μεγαλύτερη κούραση, από όλους τους παίκτες και από τις σκληρές προπονήσεις, αλλά και από την επιβάρυνση του παιχνιδιού με τη Φενερμπαχτσέ. Στο πρώτο παιχνίδι βγάλαμε αρκετές φάσεις που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, όμως το δεύτερο είδαμε ότι δεν ήταν τόσο καλής ποιότητας, γιατί υπήρχε πολλή μεγάλη κούραση και από τις δύο ομάδες. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο στάδιο, την Ολλανδία, και πρέπει εκεί να συγκροτηθούμε και ό,τι μας ζητάει ο προπονητής να το κάνουμε στα φιλικά και στις προπονήσεις».
Η δουλειά στην προετοιμασία γίνεται πάντοτε με γνώμονα το μέλλον. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, νιώθεις και εσύ, αλλά και οι συμπαίκτες σου, πιο έτοιμοι για τη νέα σεζόν;
«Ναι αυτό ισχύει. Κάθε προπόνηση, κάθε φιλικό, μας δίνει ρυθμό, μας δίνει αγωνιστικό τέμπο και ο προπονητής σε κάθε προπόνηση μας ζητάει διαφορετικά πράγματα, τα οποία προσπαθούμε και εμείς να βάλουμε στο παιχνίδι μας. νομίζω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός μας».
Οι δηλώσεις του Αυλωνίτη σε video:

Σχετικά άρθρα