Αρχική / More / Celebrity news / Ποια είναι η Αντα που αποθεώνει τον Τσακαλώτο;
Ποια είναι η  Αντα που αποθεώνει τον Τσακαλώτο; thumbnail

Ποια είναι η Αντα που αποθεώνει τον Τσακαλώτο;

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν η έκπληξη της χθεσινής διαδικασίας στη Βουλή, αφού τον είδαμε για πρώτη φορά να ανεβάζει τους τόνους. Μάλιστα, όπως φαίνεται, η… επίθεση που έκανε στον Ανδρέα Λοβέρδο άρεσε ιδιαίτερα σε ορισμένους. 


Αυτό μαρτυρούν τα sms που έφθασαν σε κινητό εντός της Ολομέλειας, πιθανότατα του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη. Και λέμε πιθανότατα γιατί ο κ. Τσακαλώτος στην παρακάτω φωτογραφία, από την οποία διαβάσαμε και τα sms, φαίνεται να κρατά ένα κινητό που από το περιεχόμενο των μηνυμάτων φαίνεται ότι δεν είναι δικό του, χρώματος μπλε, όπως αυτό που φαίνεται να κρατά σε άλλη φωτογραφία ο κ. Φλαμπουράρης. «Πες στον Τσακαλώτο ότι η μισή εφημερίδα τον προσκυνάει για αυτό που είπε στο Λοβέρδο! Σε φιλώ Αντα», ήταν το sms που έφθασε στις 23:10, ενώ στις 23:18 ακολούθησε και ένα δεύτερο, από τον ίδιο αποστολέα, που έγραφε: «Αν απαντήσει στο Λοβέρδο να ξέρει ότι ο Λοβέρδος εξέδωσε την διάταξη 39Α και μετά την εφάρμοσε ο εισαγγελέας όπως όφειλε». 


Ο κ. Τσακαλώτος, πάντως, φαίνεται να διαβάζει με ενδιαφέρον τα μηνύματα και να κρατά σημειώσεις… Φωτογραφίες: ΙnTime News
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X