Στο «Χ» το Ιντεπετιέντε-Λος Αντες

114. ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ ΡΙΒ.-ΛΟΣ ΑΝΤΕΣ Χ 2.75
Η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που φέρνει τελευταία η γηπεδούχος όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Εχει βολευτεί η Ιντεπετιέντε στον βαθμό άλλωστε βασικός στόχος του κλαμπ είναι να παραμείνει εκτός της γραμμής του υποβιβασμού. Με δεδομένο το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει έχοντας πετύχει μόνο δύο τέρματα στα έξι τελευταία εντός, δεν θα πεί όχι στη μοιρασιά ειδικά όταν απέναντι έχει μία ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες. Οι φιλοξενούμενοι με το άνετο 2-0 της προηγούμενης εβδομάδας επί της Γκουαρανί ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Β’ Αργεντινής και ελπίζει βάσιμα πλέον σε συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Εκτός έδρας αρέσκεται στις ισοπαλίες έχοντας φτάσει τις επτά σε 12 εξόδους. Λογικό το Χ που δεν πρόκειθται να δυσαρεστήσει καμμία από τις δύο.

125. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ-ΜΠΡΕΪ ΟΒΕΡ 1.65
Ομάδα θεαματική η γηπεδούχος έχει επιθετική φιλοσοφία ανεξαρτήτως έδρας γι αυτό άλλωστε και λείπουν από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα οι ισοπαλίες. Στο κοινό της προσφέρει γκολ και θέαμα εχοντας φτάσει αισίως τα έξι διαδοχικά όβερ εκ των οποίων τα τέσσερα είχαν σύνολο τερμάτων 4-6 και το ένα 7+! Την προηγούμενη αγωνιστική επιβεβαίωσε το καλό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται επιθετικά νικώντας εκτός τη Λίμερικ με 4-2. Οσο καλή είναι στην εμπροσθοφυλακή η Γκαλγουέι τόσο κακή είναι αμυντικά ειδικά εντός όπου ανοίγεται αφήνοντας κενά που μπορεί να εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη που προέρχεται από τρία σερί τρίποντα και αναζητεί βαθμούς έτσι ώστε να ξεφύγει από τα πλέι άουτ του υποβιβασμού. Τα πέντε από τα επτά τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας είχαν από τρία και περισσότερα γκολ.

129. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ-ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ 1 1.95
Έσπασε το ρόδι η Χενεράλ την προηγούμενη αγωνιστική πετυχαίνοντας την παρθενική νίκη της σεζόν στην Παραγουάη. Προηγήθηκε νωρίς πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο στην έδρα της Νασιονάλ, έμεινε στα μισά του πρώτου μέρους με 10 παίκτες αλλά κατάφερε παίζοντας με δύναμη και ψυχή να πάρει το σημαντικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ακόμη αγνοούν το τρίποντο μετά από τρείς αγωνιστικές μετρώντας δύο εντός έδρας ήττες και μία εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της ανίσχυρης Ρούμπιο. Πηγαίνει σε μια έδρα όπου οι αναμνήσεις μόνο καλές δεν είναι καθώς μετρά πέντε ήττες σε πέντε αγώνες που έδωσε εκεί την τελευταία τριετία. Η κακή ανασταλτική λειτουργία της Σολ σε συνδυασμό με το υψηλό ηθικό της Χενεράλ αλλά και την υπέρ της παράδοση οδηγούν στον άσο.

Σχετικά άρθρα