Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να αποδώσουμε στις επόμενες γενιές μία δημοκρατική χώρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να αποδώσουμε στις επόμενες γενιές μία δημοκρατική χώρα  thumbnail

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να αποδώσουμε στις επόμενες γενιές μία δημοκρατική χώρα

Τιμώντας όσους αγωνίστηκαν εναντίον της δικτατορίας κινητοποιούμαστε για να αποδώσουμε στις απόμενες γενιές μία ελεύθερη και δημοκρατική χώρα, υποστήριξε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δίνοντας το «παρών» στην εκδήλωση για τα 41 χρόνια από την πτώση της δικτατορίας.


«Ήταν μια πολύ συγκινητική, πολλαπλώς συμβολική, εμψυχωτική και αισιόδοξη εκδήλωση όχι μόνο μνήμης αλλά και δημοκρατικής θέσης και στάσης» δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία παρευρέθη στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ), στο Πάρκο Ελευθερίας.


«Τιμώντας εκείνους που αγωνίστηκαν κατά της δικτατορίας, της τυραννίας, της απολυταρχίας, της ανελευθερίας, τιμώντας εκείνους που έχασαν τη ζωή, την υγεία, τη σωματική τους ακεραιότητα, εκείνους που έδωσαν την ψυχή τους και την ελευθερία τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι, κινητοποιούμαστε και διακινούμαστε προκειμένου και με το παράδειγμά μας να αποδώσουμε τιμή, αλλά και να αποδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ελεύθερη, δημοκρατική χώρα, όπου τα δικαιώματα και οι ελευθερίες είναι πάνω από τις τράπεζες και τις αγορές», κατέληξε η πρόεδρος της Βουλής.


Στην εκδήλωσε παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η Νάντια Βαλαβάνη και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος.


www.koutipandoras.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X