Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Φάρμακα για τους ανασφάλιστους
Φάρμακα για τους ανασφάλιστους thumbnail

Φάρμακα για τους ανασφάλιστους

Φάρμακα για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας συγκεντρώνει σήμερα το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής που θα βρίσκεται, από τις 10.00 έως τις 14.00, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού.


Όπως τονίζουν οι γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), τα φάρμακα αυτά μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.


Τα φάρμακα που μαζεύονται στις δράσεις του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία» θα παραληφθούν από γιατρούς του ΙΣΑ για το ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής, όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους,


Το ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 έως τις 14.00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα, 09.00-17.00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο τηλ. 210-3847374.


Το ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1) ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2) Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X