Δοκίμασε σχήμα με Τζιμπούρ και Αραβίδη (videos)

Δουλειά στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας είχε το πρωινό μενού στην Οπαλένιτσα. Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε ένα σχήμα στο οποίο χώρεσε και τον Τζιμπούρ και τον Αραβίδη στην επίθεση.Ο Έλληνας επιθετικός ήταν στην κορυφή και ο Αλγερινός πίσω του. Στα δύο άκρα ήταν οι Πλατέλλας και Μπαρμπόσα, με τους Κορδέρο και Σιμόες στη θέση των αμυντικών μέσων. Την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Βασιλαντωνόπουλος, Κολοβέτσιος, Άρθο και Πεταυράκης.Από την άλλη πλευρά του γηπέδου βρίσκονταν οι Σβάρνας, Γροντής, Τζανετόπουλος και Λαμπρόπουλος στην άμυνα. Οι Γιόχανσον και Ανάκογλου ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ την μεσοεπιθετική τριπλέτα αποτελούσαν οι Γκάλο, Βάργκας και Ζόριτς και στην κορυφή βρισκότανε ο Κρισάντους.
Για την ιστορία, επικράτησαν οι δεύτεροι, χάρη στο γκολ που πέτυχε με δυνατό συρτό σουτ ο Γιόχανσον.Ζητούμενο η επικοινωνία.
Μία από τις πιο σημαντικές οδηγίες που έδωσε ο Δέλλας στους παίκτες του ήταν αυτή της συνεχούς επικοινωνίας. “Θέλω να μιλάτε μεταξύ σας. Δύο τρεις κουβέντες είναι οι πιο σημαντικές. “Γύρνα”, “Μόνος”, “Ήρθε”. Χρειάζεται η επικοινωνία μέσα στο παιχνίδι…”.Ο “Κολοσσός” εστίασε και στην αλληλοκάλυψη: “Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο αλλά η θέση. Καλύπτουμε ο ένας τον άλλο”.

Σχετικά άρθρα