Βέμερ: «Ανυπομονώ να αρχίσουμε»

Ικανοποιημένος με όσα βρήκε στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Γενς Βέμερ, ο οποίος τονίζει ότι ανυπομονεί να αρχίσουν τα επίσημα ματς. Ο γερμανός δεξιός μπακ μίλησε στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» σημειώνοντας ότι προτού αποφασίσει μίλησε με τη σύζυγό του για να αποφασίσει.
Αναλυτικά ο Βέμερ είπε:
Για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία:
«Σίγουρα η δουλειά που γίνεται είναι δύσκολη αλλά έχουμε καλή ομάδα και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σεζόν. Κάποια πράγματα τα κάνουμε σωστά και κάποια άλλα χρειάζονται βελτίωση».
Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του:
«Εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, βήμα βήμα. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».
Για την προσαρμογή του:
«Είμαι εξοικειωμένος με όλα τα παιδιά εδώ. Ο Πέτριτς με βοήθησε σημαντικά να προσαρμοστώ. Μιλάμε και γερμανικά όποτε χρειάζεται και δεν καταλαβαίνω κάτι.
Στα ελληνικά έχω μάθει το “γεια σας”, “καλημέρα”, “καλησπέρα”, ελπίζω σε κάποιους μήνες να μπορώ να δώσω συνέντευξη στα ελληνικά, θα δούμε (γέλια)».
Για τον τρόπο που του αρέσει να αγωνίζεται:
«Μου αρέσει να βρίσκομαι στην επίθεση αλλά χρειάζεται ισορροπία. Μου αρέσει η δύναμη, η ταχύτητα και το να παίζω πάνω στη γραμμή. Στον Παναθηναϊκό έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε διεθνές επίπεδο και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες. Να το απολαύσουμε και να έχουμε επιτυχία».
Για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας:
«Ρώτησα τη σύζυγό μου και εκείνη συμφώνησε στο να έρθουμε στην Ελλάδα.  Της αρέσει κι εκείνης εδώ».
Για όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα και τους οπαδούς της:
«Είχα ακούσει πολλά για τον Παναθηναϊκό. Ότι είναι μεγάλος σύλλογος με μεγάλη παράδοση. Τα παιδιά, όταν ήρθα, μου εξήγησαν τα πάντα. Είναι εκπληκτικό που βρίσκομαι εδώ. Οι οπαδοί μου αρέσουν πάρα πολύ. Ειδικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα play-off. Σας παρακαλώ μπορείτε να το κάνετε αυτό σε κάθε παιχνίδι;(γέλια)».

Σχετικά άρθρα