Καλή κλήρωση για μια… κανονική Εθνική

Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους ομίλους στη ζώνη της Ευρώπης…
Με Βέλγιο, Βοσνία, Εσθονία και Κύπρο κληρώθηκε η Εθνική μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία!
Η τύχη έστειλε την Εθνική μας σε όμιλο 5 ομάδων (Group H) ανάμεσα σε Βέλγιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Εσθονία και Κύπρο. Ξεκάθαρος ο στόχος των μπαράζ, αρκεί η Εθνική μας ομάδα να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, βελτιώνοντας τις πολλές αδυναμίες της. Περνάει ο πρώτος από κάθε όμιλο και οι 8 καλύτεροι δεύτεροι θα παίξουν μπαράζ για τέσσερις θέσεις. 
Η Εθνική έχει αντιμετωπίσει τη Βοσνία στα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ και κατάφερε να φτάσει στα μπαράζ και να περάσει τους Ρουμάνους με τη γνωστή πορεία στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Από τα παράδοξα της συγκεκριμένης κλήρωσης ότι Βοσνία, Βέλγιο και Κύπρος συμμετέχουν στα προκρματικά του Euro 2016 που είναι σε εξέλιξη.
Όπως και να χει μία κανονική Εθνική ψάχνουμε που να μπορέσει να ξεπεράσει την κάκιστη εικόνα των προκριματικών του Euro (αυτή η Εθνική δεν έχει καμία τύχη) και να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική με στόχο να τερματίσει στην πρώτη δυάδα. Με εξαίρεση το Βέλγιο που είναι μακράν η πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου οι υπόλοιπες παλεύονται.

Σχετικά άρθρα