Δυάδα από Αμερική και Κολομβία

Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν η στήλη μας για ένα ακόμη βράδυ! Περάσαμε χθες τον «άσο» της Τσακαρίτα τόσο στο dnb όσο και στον «1» (1-0 τη Χιμνάσια Μεντόσα), καθώς και του Ντάλας που επιβλήθηκε 4-1 του Πόρτλαντ!

428 ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 1 2,05
Η Ουάσινγκτον συμπλήρωσε 3 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Αμερικής, σε όλα όμως, ήταν καλή η εικόνα της και θα μπορούσε έστω και σε ένα εξ αυτών να έχει κερδίσει. Της δίνεται η ευκαιρία απόψε να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στην… αναιμική εκτός έδρας Φιλαδέλφεια (1-2-7 με 12-24 γκολ). Η φιλοξενούμενη κουβαλάει κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τη Νέα Υόρκη όπου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι έχοντας παίξει 120 λεπτά προηγουμένως και τα 80 εξ αυτών με 10 παίκτες! Επιπλέον, έχει και την παράδοση εις βάρος της αφού μετράει 0-1-3 στις τελευταίες 4 επισκέψεις της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ουάσινγκτον τρέχει σερί 7-3-1 στην έδρα της με 18-10 γκολ και βρίσκεται στην κορυφή της Ανατολής με 35 βαθμούς, 13 περισσότερους από την αποψινή αντίπαλό της. Ο «άσος» έχει βγει σε ικανοποιητικότατη απόδοση και αξίζει να πάρει το ποντάρισμά μας.

431 ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ 1 1,61
Αμφότερες δεν έχουν κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Κολομβίας, καθώς η γηπεδούχος έφερε, στο μοναδικό ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα, 0-0 με την Ντεπορτίβο Πάστο και η φιλοξενούμενη μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια (0-0 με τη Μεντεγίν και 1-1 με την Τζούνιορ). Αυτό είναι το ένα κοινό χαρακτηριστικό των αποψινών αντιπάλων. Υπάρχει ακόμη ένα που αφορά στο πού στηρίζονται κατά κύριο λόγο για να πετύχουν τους στόχους τους στο εκάστοτε πρωτάθλημα. Αμφότερες αντλούν το περισσότερο μέρος της δύναμή τους από την έδρα τους (και χάνουν μεγαλύτερο μέρος αυτής όταν φεύγουν μακριά από το «σπίτι» τους). Η Μιγιονάριος τελείωσε το Κλαουσούρα με 7-3-0 (στην κανονική διάρκεια), ενώ στο προηγούμενο Απερτούρα είχε 6-2-1. Αυτό είναι το ένα στοιχείο που μας ωθεί στον «άσο» και υπάρχει ακόμη ένα, η παράδοση που δείχνει 5-1-0 στα τελευταία 6 μεταξύ τους στην έδρα της Μιγιονάριος με 14-6 απολογισμό τερμάτων. Ο «άσος» έχει πάρει την κατιούσα, αλλά και σε αυτή την τιμή βρίσκουμε αξία.

 

Σχετικά άρθρα