Ασοι από Φινλανδία, Βραζιλία

353. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ 4-6 γκολ 2.20
Εντυπωσιακή πορεία διάγει τον τελευταίο μήνα η γηπεδούχος. Από εκεί που βρισκόταν καθηλωμένη στην προτελευταία θέση της Α’ Νορβηγίας πλέον, με τέσσερις διαδοχικές νίκες ανέβηκε στην 9η θέση! Νίκες μάλιστα που προκάλεσαν έκπληξη καθώς οι τρείς ήρθαν εκτός έδρας κόντρα σε Μιοντάλεν, Βαλερένγκα, Μόλντε και η τέταρτη εντός κόντρα στην πρωτοπόρο Ρόενμποργκ. Εχει στρώσει επιθετικά η Μπόντο, βρίσκει τρόπους να σκοράρει κάτι που μπορεί να κάνει παραπάνω από μία φορά κόντρα στην επιρρεπή στα αμυντικά λάθη Ααλεσουντ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί εκτός έδρας 23 γκολ σε οκτώ αγώνες επίδοση που είναι η δεύτερη χειρότερη της σεζόν μετά τα 26 τέρματα της ουραγού Σάντεφιορντ. Επιπρόσθετα δεν τους λείπει το σκοράρισμα εκτός έδρας γι αυτό άλλωστε μόνο σε ένα ματς δεν έχουν φέρει όβερ.
374. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΛΑΧΤΙ 1 2.05
Υψηλές βλέψεις έχει η γηπεδούχος η οποία με βασικό στέλεχος της ενδεκάδας τον Πέτρο Κανακούδη φιλοδοξεί να βρεί θέση στην πρώτη τριάδα της κατάταξης στη Φινλανδία. Σταθερή σε απόδοση και αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της διατηρεί αήττητο επτά αγωνιστικών. Ειδικά εντός έδρας είναι πολύ δυνατή με απολογισμό έως τώρα έξι νίκες και τρείς ισοπαλίες. Μετά τα τρία συνεχόμενα Χ στόχος είναι να επιστρέψει στα τρίποντα και μπορεί να τα καταφέρει με αντίπαλο τη Λάχτι η οποία δεν διακρίνεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της. Η φιλοξενούμενη από τους 22 βαθμούς που έχει συλλέξει και την έχουν φέρει στην έκτη θέση του πίνακα μόνο τους έξι πήρε μακρυά από το κάστρο της. Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι αναμένεται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί.
420. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1 1.80
Οσο κακή και απρόσωπη είναι μακρυά από την έδρα της τόσο επιθετική, σοβαρή και ουσιαστική είναι η Σάο Πάολο εντός. Απόρθητο κάστρο για την ώρα το “Μορουμπί” με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες για την ομάδα του Οσόριο που έχει στόχο να πλησιάσει την την πρώτη τετράδα της κατάταξης στη Βραζιλία. Από την άλλη η φιλοξενούμενη δεν πείθει αγωνιστικά και ειδικά εκτός έδρας όπου μετρά έως τώρα δύο νίκες και πέντε εκ των οποίων οι τρείς είναι συνεχόμενες και ήρθαν με το ίδιο σκορ: 0-1. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν κακή υποδεχόμενη της Αβαϊ μένοντας στο 1-1. Σε καλύτερη κατάσταση η Σάο Πάολο έστω και χωρίς τον Γκάντσο μπορεί να πάρει το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που χάνεται όταν φεύγει από το γήπεδό της.
 

Σχετικά άρθρα