Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Σχέση από απόσταση: Πώς μπορεί να γίνει πολύ δυνατή
Σχέση από απόσταση: Πώς μπορεί να γίνει πολύ δυνατή thumbnail

Mαρίνα, αναγνώστρια του boro.gr

Σχέση από απόσταση: Πώς μπορεί να γίνει πολύ δυνατή

Είμαι με ένα παιδί εδώ και 5 μήνες και η σχέση μας είχε αρκετές δυσκολίες και οι 2 μένουμε μακριά αλλά το μέρος που μας συνδέει είναι η περιοχή που σπουδάζουμε. Εκείνος τελειώνει και έχει ξενοικιάσει αλλά μένει κοντά σε αυτή την περιοχή. Το θέμα είναι ότι και εγώ τελειώνω και μένω αρκετά μακριά… Τι να κάνω; 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Γιώργος Πανταζόπουλος 


Καλησπέρα οι σχέσεις από απόσταση είναι σχέσεις δύσκολες, ενίοτε ψυχοφθόρες αλλά και συνάμα δυνατές! Αν δεν θέλετε και οι δύο να χαθείτε δεν πρόκειται να γίνει αυτό που φοβάσαι. Οι άνθρωποι διατηρούν τις σχέσεις τους γιατί το θέλουν απλά η διαφορά με τις σχέσεις από απόσταση είναι πως δεν υπάρχει η άμεση εκτόνωση του συναισθήματος και έτσι το άτομο ενδεχομένως βιώνει απογοήτευση και μοναξιά. Όμως οι άνθρωποι εξελίσσονται όταν προσαρμόζονται οπότε όταν η σχέση σας γίνει σχέση εξ αποστάσεως τότε θα πρέπει και οι 2 να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και να συμφωνήσετε σε έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και ύπαρξης. Η τεχνολογία πλέον μπορεί να είναι αρκετά βοηθητική σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά τα απαραίτητα συστατικα για να πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα είναι το ζωντανό συναίσθημα και η θέληση!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X