Φαβορί ο Κουτρουμπής για Μπριζ

Η τελευταία (κακή) πρόβα του Παναθηναϊκού πριν από την κρίσιμη πρεμιέρα με την Μπριζ και η εν γένει μέτρια ανασταλτική λειτουργία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αναγκάζει τον Γιάννη Αναστασίου να αναπροσαρμόσει τα αρχικά πλάνα του. Ως προς τον σχηματισμό φαίνεται ότι ο 42χρονος τεχνικός καταλήγει στο 4-3-2-1, ένα σύστημα το οποίο πολλές φορές έχουν εφαρμόσει με επιτυχία οι παίκτες του σε ματς υψηλών απαιτήσεων.

Αναφορικά με τα πρόσωπα, η έκπληξη ακούει στο όνομα Κουτρουμπής καθώς στη δοκιμή που έκανε το πρωί της Κυριακής, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ πήρε φανέλα βασικού ως αμυντικός μέσος. Αυτό που δεν ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι ο έτερος της τριάδας των χαφ (ο Ζέκα είναι δεδομένο ότι θα παίξει βασικός) καθώς δοκιμάστηκε τόσο ο Λαγός όσο και ο Ατζαγκούν.

Στους δύο μεσοεπιθετικούς που θα αγωνιστούν πίσω από τον φουνταριστό Μπεργκ, σαφές προβάδισμα έχουν οι Νίνης και Καρέλης σε μια προσπάθεια του Αναστασίου να πιέσει ψηλά τους Βέλγους.

Αυτό που έχει κλειδώσει είναι η τετράδα της άμυνας, όπου θα παίξουν οι Βέμερ και Πράνιτς στις πτέρυγες και οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης στο κέντρο, ενώ στο τέρμα φαίνεται ότι ξανααποκτά προβάδισμα ο Στιλ, ο οποίος εφόσον δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά την τελευταία προπόνηση δύσκολα δεν θα είναι βασικός.

Σχετικά άρθρα