Ζήτησε να φύγει ο Δώνης

Στο φιλικό με την Ουντινέζε ο Χρήστος Δώνης αποκλείστηκε από τη 19μελή αποστολή του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου όχι μόνο δεν του έδωσε ούτε ένα λεπτό στο συγκεκριμένο ματς αλλά δεν τον πήρε ούτε στον πάγκο, ο Δώνης το εξέλαβε ως μήνυμα ότι δεν υπολογίζεται και για το λόγο αυτό ζήτησε συνάντηση από τον αθλητικό διευθυντή Τάκη Φύσσα προκειμένου να συζητήσει το θέμα.

Ο Δώνης, ο οποίος πίστευε ότι θα έχει πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα, ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο καθώς θέλει να πάει κάπου όπου θα του προσφέρεται μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του απάντησαν ότι πιστεύουν σε αυτόν και ότι υπολογίζεται κανονικά, αλλά ο παίκτης επιμένει να αποχωρήσει.

Βεβαίως οι Πράσινοι, οι οποίοι του ανανέωσαν το συμβόλαιο την περασμένη σεζόν, δεν πρόκειται να τον αφήσουν ελεύθερο καθώς αξιώνουν τουλάχιστον 500.000 ευρώ. Εφόσον λοιπόν δεν βρεθεί κάποια πρόταση με αυτό το αντίτιμο, τότε το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί με δανεισμό σε ομάδα του εξωτερικού.

Σχετικά άρθρα