Αμφίσκορα από το Τσάμπιονς Λιγκ

451. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ GOAL 1.75
Στην κατάμεστη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να συνεχίσει να ονειρεύεται τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την αποψινή αντίπαλό του έχασε σε φιλικό 2-1 στις αρχές του μήνα αλλά από τότε οι πράσινοι έχουν βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με τους πιό έτοιμους Βέλγους. Ο Γιάννης Αναστασίου επιμένει να λέει ότι δεν πρέπει να δεχτεί γκολ η ομάδα του ωστόσο στο πιό πρόσφατο φιλικό με την Ουντινέζε τα λάθη ήταν αρκετά και σημαντικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Εμφανές είναι ότι η Ελληνική ομάδα είναι καλή στο δημιουργικό κομμάτι αλλά ψάχνεται ακόμη στο αμυντικό σκέλος αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στα τέσσερα φιλικά όπου τα τρία από αυτά είχαν όβερ και goal.
Οι Βέλγοι προβληματίζονται περισσότερο από την αποπνικτική ζέστη και λιγότερο από τον αντίπαλο. Επηρεάστηκαν πολύ από την ξαφνική αλλαγή στις καιρικές συνθήκες καθώς έφυγαν από το Μπριζ με μπουφάν και έφτασαν στην Ελλάδα με φανελάκι. Μέχρι τώρα δεν δείχνουν πάντως απόλυτα έτοιμοι καθώς έρχονται από δύο ήττες σε επίσημα ματς. Εχασαν 1-0 στο Σούπερ Καπ από τη Γάνδη και 2-1 από τη Σιντ Τρούιντεν στην πρεμιέρα της Προ Λιγκ.
Θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα από μια ομάδα που σκοράρει άνετα ανεξαρτήτως έδρας επίσης δύσκολο όμως θα είναι να μην δεχτούν γκολ οι Βέλγοι από τους ταλαντούχους μεσοεπιθετικούς της Εκλληνικής ομάδας.
111. NTINAMO ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΜΟΛΝΤΕ ΟΒΕΡ / GOAL1.85
H εμπειρία είναι το μεγάλο όπλο των Κροατών οι οποίοι ξέρουν τα κατατόπια σε ανάλογες αναμετρήσεις. Το έδειξαν στον προηγούμενο γύρο όταν απέκλεισε την Φόλα Ες με 1-1 και 3-0.
Στο πρωτάθλημα της Κροατίας μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών βρίσκεται στην 3η θέση, μετρώντας μια νίκη κόντρα στην Ίντερ Ζάπρεσιτς (5-1), αλλά και δυο ισοπαλίες κόντρα σε Χάιντουκ Σπλιτ (1-1) και Όσιγιεκ (1-1).
Εκεί που δείχνουν να πονούν οι Κροάτες είναι στα μετόπισθεν καθώς δεν μπορούν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το αντιστάθμισμα έρχεται από την ποιότητα που διαθέτει σε όλες τις γραμμές κυρίως την επιθετική.
Σήμερα δεν θα έχει τον στόπερ Σίντεφελντ και τον επιθετικό Ράντονιτς.
Η Μόλντε έπειτα από έναν χρόνο απουσίας επανήλθε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση και ρίχνει βάρος στους αγώνες της διοργάνωσης κάτι που τις στοιχίζει στο πρωτάθλημα. Παραμονές αγώνων του θεσμού χάνει στη Νορβηγία όπως συνέβη και στο πιό πρόσφατο παιχνίδι με την Μπόντο Γκλιμτ. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε άνετα την Πιούνικ με 5-0 και 0-1. Δεν θα έχει απουσίες βασικών παικτών. Το γεγονός ότι έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα , όπως άλλωστε και η γηπεδούχος, δίνει πόντους στην εμφάνιση του όβερ ή έστω του αμφίσκορου.

Σχετικά άρθρα