Με Τεννέ η «πρώτη» του Άρη (photos)

O Μπάμπης Τεννές έδωσε το “παρών” στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Άρη, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως νέο μέλος του τεχνικού τιμ των «κιτρινόμαυρων».
«Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά, με τα πράγματα να είναι μπερδεμένα και φαντάζομαι ότι όλη η προσπάθεια, που γίνεται, είναι στο να καταφέρει η ομάδα να παίξει στη Β΄ Εθνική. Αυτήν την υπόσχεση έχουμε πάρει απ΄ όλες τις ενέργειες, οι οποίες έχουν γίνει. Πρέπει, όμως, πρωτίστως να ξεκαθαρίσει αυτό και νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, όταν και θα γνωρίζουμε αν θα γίνουν τα μπαράζ και πότε. Η ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της με αποκλειστικό σκοπό το μπαράζ που ίσως δοθεί. Και όπως είπα και σε μία προηγούμενη, γραπτή μου δήλωση την επίβλεψη την έχει ο κ. Καλαϊτζίδης. Από την στιγμή που η ομάδα θ΄ αγωνιστεί και επίσημα στη Β΄ Εθνική, τότε θα δούμε ξανά τους ρόλους μας. Η ομάδα βεβαίως δεν σταματάει τις ενέργειές της μόνο σε αυτήν την προσπάθεια των μπαράζ, αλλά παράλληλα κάνει και όλες εκείνες τις ενέργειες, ώστε να είναι έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα, που θα συμμετέχει».
Για το γεγονός ότι υπάρχουν αντιδράσεις για τον κ. Καλαϊτζίδη και για το αν η ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει:
«Ο Άρης ήταν, είναι και θα παραμείνει πολύ μεγάλη ομάδα. Το γνωρίζω, γιατί έζησα και τις μεγάλες ημέρες του Άρη. Εκείνο που θέλει ο κόσμος από τον Άρη είναι νίκες και επιτυχίες. Αν έρθουν αυτά, όλα μπορούν να ξεχαστούν και να τα βάλουμε στην άκρη».
Για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή σε περίπτωση που οι “κίτρινοι” αγωνιστούν στη Β΄ Εθνική και δεν βρεθεί κάποια λύση με τον κ. Καλαϊτζίδη:
«Εγώ προπονητής είμαι. Από εκεί και πέρα, δεν θα ήθελα να συμμετέχω σε αυτήν την διαδικασία. Ο ρόλος μου στην παρούσα φάση έχει καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα. Ο μόνος κατάλληλος για να λειτουργήσει αυτήν την ομάδα είναι ο κ. Καλαϊτζίδης».
Για την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου και το αν ενδιαφέρει τον Άρη:
«Καταρχήν, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το που θ΄ αγωνιστεί η Λειβαδιά. Αν δεν γίνει αυτό, δεν μπορούμε να συζητήσουμε για κανέναν παίκτη. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Μάντζιος έχει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό, αλλά με την προοπτική ότι αυτός θ΄ αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική».
Ποια είναι η άποψή του για τον Άλεξ Κάλας:
«Από αυτό το λίγο που γνώρισα εγώ τον κ. Κάλας έχω θετικές εντυπώσεις. Είναι ένας άνθρωπος που έχει όνειρο, όραμα και πλάνο για την ομάδα και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Σχετικά άρθρα