«Πέταξε» για Σουηδία ο Ατρόμητος (video)

Για τη Στοκχόλμη αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ατρόμητου. Η ομάδα του Περιστερίου μετράει αντίστροφα για την αυριανή (30/7, 20:00) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΙΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και το απόγευμα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου θα πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνησή τους πριν από το ματς στην “Friends Arena” ενώ μία ώρα νωρίτερα ο τεχνικός της ομάδας και ο αρχηγός, Σωκράτης Φυτανίδης, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Στη χθεσινή προπόνηση του Ατρόμητου επί ελληνικού εδάφους, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, μίλησε στους παίκτες επιχειρώντας να τους εμψυχώσει. «Πρέπει να το πιστέψουμε και να δείξουμε σοβαρότητα. Είναι πολύ σημαντικό ματς και πάνω σε αυτό θα “χτίσουμε” την υπόλοιπη χρονιά. Ας βάλουμε από το πρώτο παιχνίδι τα θεμέλια της πρόκρισης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπανός.

Θυμίζουμε πως η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπίτολο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Σχετικά άρθρα