Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Γιαννακόπουλος

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ο 22χρονος γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (μέχρι το 2018).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκο Γιαννακόπουλο. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού”.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια τεράστια ομάδα, με “βαριά” φανέλα και απίστευτους οπαδούς, ενώ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν, τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο, καθώς επίσης και τον εκπρόσωπό μου, τον Τάσο Παπαδόπουλο. Υπόσχομαι στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού αλλά και τον προπονητή μου ότι θα δουλεύω σκληρά καθημερινά για να βελτιώνομαι, έτσι ώστε να διεκδικήσω θέση βασικού στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα