Γιάραμπεκ: «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, δεν τον φοβόμαστε»

Γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει στην Τούμπα η ομάδα του. Για τον προπονητή της Σπάρτακ Τρνάβα ο λόγος, που ανέφερε πως δεν φοβάται την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Σπάρτακ Τρνάβα Γιουράι Γιάραμπεκ δήλωσε σχετικά με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα:

«Τα συναισθήματα είναι έντονα γιατί η Σπαρτάκ θα συναντηθεί μετά από πολλά χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο και χαιρόμαστε που θα παίξουμε ενάντια στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες μου. Για εμάς είναι το πρώτο ημίχρονο, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν τον φοβόμαστε. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς το ότι ο ΠΑΟΚ είναι στον ρόλο του φαβορί και εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Θα βρεθούν αντιμέτωποι παίκτες διεθνής εμβέλειας. Τα αστέρια της Σπαρτάκ θα βρεθούν απέναντι στα αστέρια του ΠΑΟΚ».

Για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λοκομοτίβα τόνισε: «Τον είδα τον αγώνα, αλλά θεωρώ ότι η Λοκομοτίβα μπήκε φοβισμένη στο παιχνίδι και γρήγορα το σκορ ήταν 3-0».

Ποιους από τους παίκτες του ΠΑΟΚ έχετε ξεχωρίσει; «Σίγουρα έχει αξιόλογους παίκτες, αλλά θα τον αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα. Δεχτήκαμε αρκετά γκολ λόγω αλλαγών με τραυματισμούς και κάρτες. Θα προσπαθήσουμε η αμυντική μας γραμμή να είναι καλύτερη από ότι στους τελευταίους αγώνες».

Σχετικά άρθρα