Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αριθμολογία: Τα ερωτικά και οικονομικά του Αυγούστου
Αριθμολογία: Τα ερωτικά και οικονομικά του Αυγούστου thumbnail

Αριθμολογία: Τα ερωτικά και οικονομικά του Αυγούστου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Αύγουστος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 7 – κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.


Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (7), 12+7=19. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+9=10, 1+0=1 . Το 1 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Αύγουστο.


Για το μήνα Αύγουστο


Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Ονειρέψου το μέλλον σου, σιγουρέψου μόνο ο,τι αυτό που εύχεσαι είναι πραγματικά αυτό που θέλεις. Είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μπορείς εύκολα να πείσεις και τον πιο δύσπιστο ακροατή για τα σχέδια σου.
Επαγγελματικά: Πέρασε από την θεωρία στην πράξη. Έχεις τη δύναμη να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να έχεις ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και πρωτοπόρες ιδέες.
Οικονομικά: Ο οικονομικός σου τομέας χρειάζεται επειγόντως πρόγραμμα και πειθαρχία.
Αισθηματικά: Η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα τονισμένη χωρίς να σημαίνει ό,τι σε ικανοποιεί απόλυτα η πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος / η, οι προσδοκίες σου για ένα συναρπαστικό έρωτα ικανοποιούνται και με το παραπάνω.


Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Μην επιφορτίζεσαι με δουλείες που δεν είναι δικές σου. Κάποιοι εκμεταλλεύονται κατά κόρον τη διάθεση σου για προσφορά. Αξιολόγησε ποιοι αξίζουν την αφοσίωση σου και ποιοι θα φύγουν ανεπιστρεπτί από τη ζωή σου.
Επαγγελματικά: Έχεις την αίσθηση ό,τι βαδίζεις πάνω σε κινούμενη άμμο και αυτό είναι φυσικό να σου δημιουργεί ανασφάλεια. Αυτό που φοβάσαι όμως μπορεί να μη συμβεί ποτέ.
Οικονομικά: Η διάθεση σου να ευχαριστήσει αυτούς που αγαπάς μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.
Αισθηματικά: Πιθανώς αυτή την περίοδο να έρθουν στην επιφάνεια τα «κακώς κείμενα» της συναισθηματικής σου ζωής. Αν είσαι μόνος /η, μια ερωτική σου επιθυμία για ένα άτομο δεν θα μείνει στο χώρο της φαντασίας.


Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Η αισιοδοξία σου είναι το όπλο του μήνα. Επιστράτευσε το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να προωθήσεις τις ιδέες σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για ταξίδια και βάλε τον πήχη ψηλά όταν σχεδιάζεις το μέλλον σου.
Επαγγελματικά: Ενδιαφέρουσα περίοδος τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Χρησιμοποίησε τη διπλωματική οδό και προτίμησε τη συνθηκολόγηση από τον πόλεμο.
Οικονομικά: Φρόντισε να είσαι συνεπής σε υποχρεώσεις που δεν μπορείς ν' αναβάλεις.
Αισθηματικά: Ο τρόπος για να επιλύσεις όποια θέματα υπάρχουν με το σύντροφο σου είναι να υιοθετήσεις νέους κώδικές επικοινωνίας. Αν είσαι μόνος/ η, η αυτοπεποίθηση σου ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με το πόσο αρεστός/ η, είσαι.


Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Έχεις άγχος για καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις άμεσα. Μην περιμένεις ν' αλλάξουν τα πράγματα για να φτιάξει η διάθεση σου. Ξεχώρισε τις επιθυμίες σου από τις πραγματικές σου ανάγκες.
Επαγγελματικά: Παρ' όλο που οι συνθήκες της εργασίας σου σε απασχολούν έντονα, δεν είναι καιρός για οριστικές λύσεις. Προτίμησε την πεπατημένη, οι πειραματισμοί δεν ευνοούνται.
Οικονομικά: Στα οικονομικά σου δεν προβλέπεται ούτε επιδείνωση ούτε θεαματική βελτίωση.
Αισθηματικά: Τίποτα δεν φαίνεται να διαταράσσει τη ρουτίνα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/ η, οι πιθανότητες να ενδώσεις στο φλερτ ενός ατόμου που σε πολιορκεί αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός. Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/74294-arithmologia-ta-erotika-kai-oikonomika-toy-aygoystoy#ixzz3hMr2xgI6

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X