Μιλφέιγ με “Cream Crackers” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και Κρέμα με Ανανά

<p><span style="font-size: small;"><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></span></p>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">2 πακέτα CREAM CRACKERS ΣΙΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 140g</span></li>
<li><span style="font-size: small;">250ml (1κούπα) γάλα με χαμηλά λιπαρά</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Ζάχαρη άχνη</span></li>
</ul>
<p><span style="font-size: small;"><strong>ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ</strong></span></p>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">1lt (4 κούπες) γάλα φρέσκο με χαμηλά λιπαρά</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου</span></li>
<li><span style="font-size: small;">80γρ. (4κ.σ) ζάχαρη καστανή</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 μικρή κονσέρβα ανανά</span></li>
</ul>
<h3 class="execution"><span style="font-size: small;">ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ</span></h3>
<ol>
<li class="active">
<p><span style="font-size: small;">Ζεσταίνουμε το μισό λίτρο γάλα με τη ζάχαρη και το υπόλοιπο μισό λίτρο γάλα το ανακατεύουμε με το άνθος αραβοσίτου, μέχρι να διαλυθεί.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε και τα δύο μείγματα μαζί μέχρι η κρέμα να πήξει.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Κατεβάζουμε την κρέμα από τη φωτιά και όταν είναι χλιαρή προσθέτουμε τον ανανά κομμένο σε κιβάκια.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Βουτάμε τα CREAM CRACKERS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ένα- ένα στο γάλα και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Απλώνουμε τη μισή κρέμα πάνω στα κράκερς και επαναλαμβάνουμε με μια ακόμη στρώση CREAM CRACKERS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που τα έχουμε βουτήξει και αυτά στο γάλα. Τελειώνουμε με μια στρώση κρέμα.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Γαρνίρουμε με σπασμένα κράκερς και λίγη ζάχαρη άχνη, τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Σερβίρουμε το γλυκό σε κομμάτια και γαρνίρουμε προαιρετικά με σαντιγύ χαμηλή σε λιπαρά και φέτες ανανά</span></p>
</li>
</ol>

Σχετικά άρθρα