Και τώρα… τρέξιμο!

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για το Ευρωμπάσκετ άρχισε και επίσημα το πρωί της Παρασκευής. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της “γαλανόλευκης” συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να προετοιμαστούν για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Σεπτεμβρίου και ο Φώτης Κατσικάρης υποδέχτηκε τους διεθνείς με εξαίρεση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα ενσωματωθεί λίγες ημέρες μετά λόγω της συμμετοχής του στο ΝΒΑ Africa Game.
Θυμίζουμε πως οι παίκτες που έχει καλέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αθηναίου, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ζήσης Σαρικόπουλος, Κώστας Σλούκας και Βασίλης Σπανούλης.
Οι προπονήσεις της Εθνικής στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 8 Αυγούστου και εν συνεχεία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για την Αμβέρσα όπου θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο.

Άρχισε κι επίσημα η δουλειά για την Εθνική Ανδρών στο ΟΑΚΑ εν όψει του Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου). pic.twitter.com/mKGCqhf7UI
— Hellenic Basketball (@HellenicBF) July 31, 2015

Σχετικά άρθρα