Γρηγορίου: «Πάμε για το δεύτερο ημίχρονο»

Για την μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης και τον τρόπο που οι Περιστεριώτες θα αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις του παρελθόντος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός του συλλόγου αναφέρθηκε στα σημεία που εκμεταλλεύτηκε προκειμένου να φτάσει στην ευρεία νίκη, ενώ τόνισε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο επαναληπτικός.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Βασίλη Μοιρώτσου:

Για τη νίκη επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης: «Είχα πει στα παιδιά στην ομιλία πριν το παιχνίδι πως ανεξάρτητα απ’ το τι θα γίνει αυτό το ματς είναι το πρώτο ημίχρονο. Τα τρία γκολ δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα, όμως ακόμα κι έτσι συνεχίζω να το πιστεύω. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε κόντρα σε μια παραδοσιακή δύναμη της Σουηδίας, ενώ και ο Ατρόμητος στην Ευρώπη έχει πάθει ζημιές στο παρελθόν. Το παιχνίδι τελειώνει στο δεύτερο ημίχρονο. δεν το λέω για να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά το πιστεύω και το εννοώ. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα ικανή για όλα».

Για τα γρήγορα γκολ: «Ήξερα ότι θα βρούμε πολλούς χώρους βάσει τακτικής που ακολουθούμε και της αδυναμίας της ΑΪΚ. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που πίστευα ότι θα έχουμε. Δεν με ενδιέφερε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Η χαρά του ποδοσφαιριστή είναι το γκολ, αλλά όλα χρειάζονται μια ισορροπία.

Παραλίγο να μπλέξουμε στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το πέναλτι που έδωσε, το οποίο δεν κατάλαβα καν γιατί το έδωσε. Όμως τα παιδιά δεν επηρεάστηκαν. Έχουν την εμπειρία και συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη».

Για την ποιότητα του Ατρόμητου: «Σε συνεργασία που είχα με τον κύριο Αγγελόπουλο δουλέψαμε πολύ για τα μεταγραφικά και είχαμε πει ότι πρέπει να γίνουν επιλεκτικές κινήσεις, γι’ αυτό ψάξαμε αρκετές ώρες4 για παίκτες που θα έδιναν ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ. Γι’ αυτό καταλήξαμε στους Ουσέρο, Γοδόι, Εμπό… Ασχοληθήκαμε πολλές ώρες μ’ αυτό. Μέχρι τώρα μας δικαιώνουν και αυτή είναι μεγάλη χαρά για μας».

Για το τι θέλει να υποσχεθεί στον κόσμο για το δεύτερο ματς: «Αυτό που θα υποσχεθούμε είναι πως κυρίως οι παίκτες θα δώσουν το 100% για να περάσουν. Το θέλουν πολύ τα παιδιά, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν ζήσει τις μεγάλες στιγμές του Ατρόμητου. Θέλουμε να μας στηρίξει και ευελπιστούμε πως αυτή τη φορά θα τους κάνουμε χαρούμενους και θα μας χειροκροτήσουν»

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω τώρα, γιατί το μυαλό όλων μας είναι στο επόμενο ματς που θα δώσουμε. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με τα μεταγραφικά. Μόλις περάσουμε στα πλέι οφ, θα έχουμε χρόνο να το κοιτάξουμε».

Σχετικά άρθρα