Ατομικό και ο Ομάρ

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ την Φέγενορντ στο πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει τέσσερα προβλήματα, καθώς στις απουσίες των Φινμπόγκασον, Μασουακού και Σιόβα προστέθηκε αυτή του Ελαμπντελαουί που έκανε σήμερα ατομικό.
 
Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός:
 
Πολλή δουλειά με την μπάλα, με τακτική και στρατηγική επάνω στον αγωνιστικό χώρο, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Θρύλου. Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα δούλεψαν πολύ επάνω στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από την άμυνα προς την επίθεση, με στόχο την καλή κυκλοφορία, τις σωστές μεταβιβάσεις, αλλά και τα καλά τελειώματα. Οι αμυνόμενοι έψαχναν την αντεπίθεση, δουλεύοντας έτσι στη δική τους επιθετική αντίδραση.
 
Ατομικά κινήθηκαν οι Σιόβας, Μαζουακού και Ομάρ, όπως και ο Φινμπόγκασον. Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Μιλιβόγεβιτς. Η πρωινή προπόνηση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες και το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το πρωί του Σαββάτου, ενώ το απόγευμα (20.00) ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ στο γήπεδό της.

Σχετικά άρθρα