Σούπερ Καπ με ήρωα τον Μπεντνερ!

Πριν από λίγους μήνες πήρε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της και απόψε κατέκτησε και το Σούπερ Καπ. Η Βόλφσμπουρκ νίκησε τη Μπάγερν με 5-4 στα πέναλτι (1-1 κ.δ) γιοα να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να δράσει ως last action hero ο Μπέντνερ στο 89′. Ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε άλλη μία ευκαιρία στους “λύκους”, καθώς η Μπάγερν είχε προηγηθεί με το τέρμα του Ρόμπεν στο 50′
Στα πέναλτι ήρθε η νίκη για τη Βόλφσμπουρκ με τον Κάστιλς να αποκρούει την προσπάθεια του Τσάμπι Αλόνσο και τελικό σκορ της διαδικασίας 5-4 καθώς όλοι οι υπόλοιποι ευστόχησαν. Ο Μπέντνερ ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο τελευταίο πέναλτι της διαδικασίας.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστιλς, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Τιμ Κλόζε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί, Άρνολντ, Ντε Μπράινε, Ντάνιελ Καλιτζούρι (63′ Σέρλε), Πέρισιτς (70′ Κρούζε), Ντοστ (70′ Μπέντνερ).ΜΠΑΓΕΡΝ : Νόιερ, Μπενατιά, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο (74′ Βιδάλ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Ντόουγκλας Κόστα, Τόμας Μίλερ (84′ Γκέτσε), Ρόμπεν, Λεβαντόβσκι (72′ Ραφίνια).
 
 

Σχετικά άρθρα