Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Ο βασιλιάς άνοιξε τις πόρτες του παλατιού! Απίστευτες εικόνες χλιδής
Ο βασιλιάς άνοιξε τις πόρτες του παλατιού! Απίστευτες εικόνες χλιδής thumbnail

Ο βασιλιάς άνοιξε τις πόρτες του παλατιού! Απίστευτες εικόνες χλιδής

Εχουμε όλοι συνδέσει τις Βρυξέλλες με την καρδιά της ευρωπαϊκής ένωσης που χτυπάει σε δεκάδες κτίρια τα οποία φιλοξενούν τους περισσότερους θεσμούς του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.


Το Βέλγιο έχει όμως και βασιλιά και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα παλάτια στον κόσμο.Το βασιλικό παλάτι των Βρυξελλών βρίσκεται απέναντι από τη βελγική βουλή. Εδώ δέχεται τις επίσημες επισκέψεις του ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματίλντη, εδώ διαμένουν οι υψηλές προσωπικότητες που έρχονται στο Βέλγιο για επίσημη επίσκεψη.
Το παλάτι του βασιλιά ολοκληρώθηκε το 1865, είναι σε νεοκλασικό στιλ, με πολύ υψηλά ταβάνια και γεμάτο χρυσές διακοσμίσεις. Αυτές τις ημέρες ο βασιλιάς άνοιξε το παλάτι στο κοινό που μπορεί να το επισκεφθεί και να το φωτογραφίσει δωρεάν ως τις 6 Σεπτεμβρίου. Μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τις αίθουσες υποδοχής και χορού, την αίθουσα του θρόνου καθώς και να θαυμάσει τα έργα ζωγραφικής που κοσμούν το χώρο.
 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X