«Τρώει» Σιμόες ο… Βούλγαρης

Πρόπερσι το κοντέρ έγραψε πολλά. Πέρυσι το σκορ ήταν 12-8. Σήμερα ήταν μόλις 9-7. Είναι πλέον νομοτελειακό πως οι ρεπόρτερ ΑΕΚ σε μια διετία από σήμερα έχουν στο τσεπάκι τη νίκη επί του τεχνικού τιμ της ομάδας. Βεβαίως το ματσάκι θα μπορούσε να είχε «καθαριστεί» και από σήμερα. Αλλά κάτι η βουτιά του Δέλλα για να πάρει πέναλτι, κάτι ένα γκολ που μπήκε την ώρα που ο (ηρωικός κατά τα άλλα) τερματοφύλακας μας έδενε τα κορδόνια του σέντρα και κάτι η ευστοχία του Μήτση όταν έδεσε την μπάλα με τον σπάγκο, οδήγησαν σε μια (καθ’ όλα παλικαρίσια) ήττα. Ας προχωρήσουμε και στην ατομική κριτική για να καταλάβουμε και τι ακριβώς έγινε:
Κώστας Τσίλης (Enwsi.gr, Ώρα των Σπορ, Sport24, σιδηρικά, χρώματα, βαφές): Εξαιρετική συνεργασία με το κέντρο της άμυνας, όταν χρειαζόταν να δέσει τα κορδόνια του. Ταχύτατα ξέμπλεξε και τις εννέα μπάλες από τα δίχτυα. Στάθηκε όρθιος σ’ όλο το ματς.
Γιάννης Χωριανόπουλος (Sportday, μέλος της οργάνωσης για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης): Αποτέλεσε μόνος του ένα εξαιρετικό δίδυμο στόπερ. Έβγαλε τα γυαλιά του πριν το ματς και καθιέρωσε το μαρκάρισμα με σύστημα μπράιγ. Ενημερώθηκε μετά το ματς για το σκορ.
Πάνος Καλογερόπουλος (AEK1924.gr.): Έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας και ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Δέλλα περνώντας επτά φορές ολόκληρος κάτω από τα πόδια του. Ξεχώρισε για τις προσποιήσεις κυρίως στον εαυτό του.
Μανώλης Βογιατζάκης (Novasports, enwsi.gr): Ξεκίνησε ως αριστερό μπακ με εντυπωσιακό κοντό σορτσάκι. Με την γνωστή κρητική λεβεντιά αλώνισε καμαρωτός την πλευρά. Χωρίς την μπάλα, αλλά μην του το πείτε. Μυστήριο ανάλογο της εξαφάνισης του μπόινγκ της Μαλαίσια, το πώς πέτυχε ένα γκολ.
Σταύρος Καζαντζόγλου (Goal news, enws.gr, χειριστής τόρνου): Αναλώθηκε σε περιπάτους μεταξύ περιοχής, μεσαίας γραμμής και γραμμών του τρένου. Βρέθηκε μια φορά σε ασύλληπτο τετ α τετ αλλά με επιρροές από το αγαπημένο του τένις, δοκίμασε μπακχαντ. Κλάμα.
Νίκος Κιτσιγιάννης (Ώρα των Σπορ, aekarena.gr): Με δρασκελιές αίλουρου και πηδήματα καγκουρώ πήγαινε από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Σε μια από τις διαδρομές συναντήθηκε με την μπάλα. Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.
Σταμάτης Βούλγαρης (Livesport, pamesports.gr): Έπαιξε μεταξύ κέντρου και αντίπαλης μεγάλη περιοχής. Φήμες πως είχε πάρει την θέση από προχθές το βράδυ. Έπιασε ένα σουτ, αλλά έφυγε το συνημίτονο και κτύπησε στο δοκάρι.
Γιώργος Τσακίρης (Gazzetta.gr, sportfm, δοκιμαστής προφιτερόλ): Άφησε άφωνη όλη την Πολωνία με το γεγονός πως πέτυχε τρια γκολ. Πιθανότατα ήταν και οι τρεις μοναδικές φορές που ακούμπησε την μπάλα. Μάταια προσπαθούσε να πείσει πως δεν είχε φάει πρωινό.
Μάριος Τριβιζάς (aek365.com, sdna.gr): Μπροστά του ο αόρατος άνθρωπος μοιάζει με κουλουρτζή στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος. Ξεκίνησε το ματς με γκολ και όλα τελείωσαν εκεί. Χαιρετίσματα στην εξουσία.
Πάνος Μάλαμας (OTE TV, ναυαγοσώστης σε σάουνα): Συγκλόνισε με το πείσμα του. Όσο δεν πετύχαινε τα σπουργίτια, τόσο επέμενε να τα σημαδεύει. Κάποια στιγμή έστειλε την μπάλα, αλλά σεμνός όπως πάντα παραδέχθηκε πως δεν το ήθελε.
Νίκος Βήχος (intime.gr): Ορεινός όγκος μέσα στις πεδιάδες της Πολωνίας. Ίδρωσε την φανέλα ένα ολόκληρο ημίχρονο πασχίζοντας να κάνει έστω μια συνάντηση με την μπάλα. Τσάμπα ο ιδρώτας.

Σχετικά άρθρα