Ντουρμάζ: «Καλύτερος στη νέα σεζόν»

 
 
Εξαιρετικές εμφανίσεις έχει κάνει ο Τζίμι Ντουρμάζ στα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ολλανδία κι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο μέσα στην ομάδα όσο και στον κόσμο της, θυμίζοντας τον παίκτη που είναι βασικός στην Εθνική Σουηδίας.
 
Μετά το χτεσινό φιλικό ο Ντουρμάζ μίλησε:
 
Για το παιχνίδι με τη Φέγενορντ:
 
«Παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ακριβώς αυτά που δουλεύαμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Είχαμε τον αντίπαλο ακριβώς εκεί που θέλαμε μέσα στο παιχνίδι και κάναμε εμείς αυτό που θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό που μένει τώρα είναι να συνεχίσουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι, γιατί τώρα είναι μόνο η προετοιμασία και πρέπει να συνεχίσουμε για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».
 
Για την πίεση και την ταχύτητα που έχει βγάλει ο Ολυμπιακός στα τελευταία φιλικά:
 
«Πρέπει να αναπτύξουμε όλα αυτά τα στοιχεία και ιδιαίτερα την πίεση που θέλουμε να ασκούμε προς τον αντίπαλο. Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Όπως είπα βρισκόμαστε ακόμα στην προετοιμασία, δουλεύουμε καθημερινά σε όλα αυτά τα στοιχεία, θέλουμε να τα βγάζουμε τώρα στα φιλικά, έτσι ώστε όταν θα έρθουν τα επίσημα ματς να είμαστε έτοιμοι και να τα παρουσιάσουμε στο γήπεδο».
 
Για την προσωπική του απόδοση:
 
«Νιώθω πολύ καλά σωματικά. Θέλω κι εγώ παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιώνομαι. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στην παρουσία μου στον Ολυμπιακό που μπορώ να πω ότι είμαι στο 100%, αισθάνομαι πολύ φρέσκος και είμαι πολύ καλά σωματικά, πάρα πολύ δυνατός και βγάζω την ταχύτητα που θέλω. Φυσικά πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».
 
Για το αν μπορεί να κερδίσει το ελληνικό κοινό:
 
«Είχα κάποιους τραυματισμούς την προηγούμενη σεζόν που μου στέρησαν την ευκαιρία να είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Πλέον έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση, την οποία αντλώ και από τον κόσμο και από την ίδια την ομάδα. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να με βοηθήσει. Στην Τουρκία είχα μία καλή παρουσία, εύχομαι και στον Ολυμπιακό η παρουσία μου να είναι το ίδιο καλή και τώρα και στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα