Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Καθυστέρηση στην περίοδο: Τι μπορεί να έχει συμβεί
Καθυστέρηση στην περίοδο: Τι μπορεί να έχει συμβεί thumbnail

Aλεξία, αναγνώστρια του boro.gr

Καθυστέρηση στην περίοδο: Τι μπορεί να έχει συμβεί

Αναγνώστρια ρωτα:


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΔΗΛ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΣΕ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΙΝ 28 ΗΜΕΡΩΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ


Απαντά ο  Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου
Οι ανωμαλίες στον κύκλο που αναφέρετε παραπέμπουν καταρχήν σε ορμονικά προβλήματα, τα οποία δεν διερευνήθηκαν και επομένως δεν μπορούν να αιτιολογηθούν. Οι ανωμαλίες αυτές δεν δικαιολογούν την άποψη ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες και εξετάσεις προκειμένου να οριστικοποιηθεί μία διάγνωση και να πάρετε την ανάλογη θεραπέια. Με τα σημερινά δεδομένα είναι δύσκολο να σας απαντήσω αν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X