Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια
Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια thumbnail

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Αύγουστο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;


Κριός


Δεσμευμένος


Αύγουστος 2015! Ένας από τους πιο φλογερούς μήνες όχι απλά του έτους αλλά των τελευταίων χρόνων είναι για σένα θερμέ Κριέ. Με τον Ήλιο (ως τις 23/8), την Αφροδίτη, τον Άρη (από τις 9/8), τη Νέα Σελήνη (14/8) και τον Δία (ως τις 11/8) στον Λέοντα ο έρωτας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα. Ευχάριστα γεγονότα σε σχέση με παιδιά, διασκέδαση, διακοπές θα απογειώσουν τη διάθεση σου ενώ το πάθος στη σχέση σου θα αγγίξει κόκκινο. Ένας αρραβώνας, μια πρόταση γάμου ή ένωση με τα δεσμά του γάμου αλλά και ένα ταξίδι του μέλιτος ή άλλο ευχάριστο γεγονός είναι στα σχέδια του σύμπαντος για σένα. Σαφώς και δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή με τον Κρόνο στον Σκορπιό οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες δεν σε αφήνουν ανεπηρέαστο όμως παίρνεις ένα καρμικό μάθημα: «Η ζωή είναι σύντομη και ό,τι και αν συμβαίνει δεν πρέπει να την αφήνεις να χάνεται από τα χέρια σου, πρέπει να τη ζεις δυνατά».


Αδέσμευτος


Ενθουσιώδη Κριέ, ο Αύγουστος για σένα επιφυλάσσει στιγμές όλο ζωή, ενέργεια, χαρά και φυσικά πολύ μα πάρα πολύ έρωτα! Η Αφροδίτη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα θα κινείται στον τομέα των ερωτικών σου δίνοντας σου την ευκαιρία να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και στο ερωτικό παιχνίδι να κλέψεις την παράσταση. Η ανάδρομη κίνηση της ευνοεί να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη ή να επαναξιολογήσεις τους αισθηματικούς σου στόχους θέτοντας προτεραιότητα την ευτυχία σου. Είτε ξαναερωτευτείς το ίδιο πρόσωπο είτε μετά από έναν αισθηματικό απολογισμό κυνηγήσεις μια νέα αγάπη το σίγουρο είναι ότι θα έχεις τη δύναμη να κάνεις δρόμο το «μαζί» στη ζωή σου. Έτσι, όχι απλά θα έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις την καρδιά σου να χτυπά πάλι δυνατά από έρωτα αλλά και να μπεις σε σχέση. Οι καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σου είναι 2/8, 15/8, 27/8. Πρόσεχε γύρω στις 5/8 και 13/8.


Ταύρος


Δεσμευμένος


Ο Αύγουστος είναι συνυφασμένος με τις διακοπές όμως στην περίπτωση σου αυτές δεν είναι σε μακρινούς προορισμούς αλλά κοντά στο σπίτι. Οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα οικίας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Ίσως, κάνεις αλλαγή κατοικίας ή δώσεις χρήματα για κάποια ανακαίνιση. Όμως συγχρόνως ο έρωτας θα διεκδικεί το μερίδιο που του αναλογεί. Μίνι εξορμήσεις μεταξύ 7/8 και 27/8 θα γίνουν αιτία για χαρά, διασκέδαση και όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με το ταίρι σου. Γύρω στις 15/8 βόλτες, ταξίδια, λόγια και κουβέντες θα πυροδοτήσουν έντονο πάθος. Στις 11/8 ο Δίας μπαίνει στην Παρθένο και ανοίγει ένας νέος πολύ θετικός κύκλος για την ερωτική σου ζωή. Για περίπου 12 μήνες το σύμπαν θα σου παρουσιάζει ευκαιρίες για μεγάλη ευτυχία. Ένας γάμος ή η απόκτηση ενός παιδιού είναι πολύ πιθανά ενώ γενικότερα ευτυχείς καταστάσεις θα δώσουν στη σχέση σου τη δυνατότητα να ανοιχτεί σε νέα πεδία ευχαρίστησης και ικανοποίησης.


Αδέσμευτος


Τον Αύγουστο θα έχεις την τάση να κοιτάς το παρελθόν, τόσο το κοντινό όσο και το πιο μακρινό. Βλέποντας πόσες δυσκολίες πέρασες θα νιώσεις πιο δυνατός και θα θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Στον τομέα σχέσεις ακόμη υπάρχουν θέματα που πονούν και κάποιες πληγές δεν έχουν εντελώς κλείσει. Εντούτοις, ένα νέο και πιο ευτυχές μέλλον ανοίγεται στα αισθηματικά σου. Στις 11/8 ο Δίας ο πλανήτης της τύχης μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και πλέον μπαίνεις στον κύκλο των τυχερών. Για περίπου ένα χρόνο η πόρτα της ευτυχίας στον έρωτα θα είναι ανοιχτή για εσένα. Μια αλλαγή τόπου ή κατοικίας μπορεί να ευνοήσει μέσα στον Αύγουστο την αισθηματική σου ζωή. Ακόμη, η παρουσία του Ερμή στην Παρθένο μεταξύ τις 7/8 και 27/8 δείχνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και εκδρομές που θα δημιουργήσουν γόνιμο έδαφος για έρωτα. Με εξαίρεση το διάστημα γύρω από τις 5/8 και τις 13/8 αντίστοιχα που οι πλανητικές επιρροές είναι αντίρροπες και χρειάζεται προσοχή ο Αύγουστος θα σου δώσει την δυνατότητα να βάλεις τις βάσεις για την ερωτική χαρά.


Δίδυμοι


Δεσμευμένος


Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σου ατού και αυτόν τον μήνα θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις, να δεις τις ιδέες σου να γίνονται αποδεκτές, ακόμη και με κάποιες αμφιταλαντεύσεις, και να χαρείς που του ταίρι σου θα εγκρίνει αποφάσεις που πήρες πριν καιρό, και με τις οποίες ίσως κάτι σε προβληματίζει. Μεγάλη χαρά, ανανέωση και νέες συγκινήσεις θα προσφέρουν στη σχέση σου ταξίδια, βόλτες και επανασυνδέσεις με φίλους, γείτονες ή κοντινά πρόσωπα. Γύρω στις 19/8 η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό παρουσιάζοντας ευκαιρίες που θα δώσουν στη σχέση τον αέρα που χρειάζεται για να ανανεωθεί. Στις 27/8, ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, εισέρχεται στον αέρινο Ζυγό και μηνύματα και ειδήσεις θα ευνοήσουν τη σχέση σου ενώ μίνι ταξίδια αναψυχής θα αποτελέσουν ευχαρίστα και ερωτικά διαλλείματα από την καθημερινότητα. Οι πιο θετικές ημέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι γύρω στις 7/8, 13/8, 15/8, 19/8, 26/8 και 27/8. Προσοχή γύρω στις 5/8 και 13/8 και 22/8.


Αδέσμευτος


Ο έρωτας για σένα περνάει από το μυαλό και αυτόν τον μήνα πρόσωπο που νοητικά σε εξιτάρει θα σου τραβήξει την προσοχή. Φλερτ, επικοινωνία, χαρά και γνωριμίες θα είναι στις επάλξεις ενώ ίσως να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις στον τρόπο προσέγγισής σου. Τα τηλέφωνα θα χτυπούν σαν τρελά και τα μηνύματα θα έρχονται βροχή. Μέσα σε αυτά πιθανόν να είναι και κάποιο από πρώην αγαπημένο/η ή ένα φλερτ που έμεινε στη μέση. Η τόλμη και το ρίσκο θα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου καθώς θα είσαι αποφασισμένος να ζήσεις το καλοκαίρι στο έπακρον και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία για να το πετύχεις. Γύρω στις 19/8 ο έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σου κεραυνοβόλα ενώ η κοινωνική ζωή θα είναι συναρπαστική με γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Προσοχή γύρω στις 13/8 γιατί το ψέμα και η σύγχυση θα πάρουν τα ηνία στις επαφές. Οι μέρες με την μεγαλύτερη εύνοια για τα ερωτικά σου είναι 7/8, 13/8, 15/8, 19/8 και 27/8.


Καρκίνος


Δεσμευμένος


Ο Αύγουστος κάνει ποδαρικό με τον Άρη στον Καρκίνο (ως τις 9/8) να σου δίνει ενέργεια, δύναμη και σθένος να κατευθύνεις πράγματα και καταστάσεις όπως εσύ επιθυμείς. Με την Αφροδίτη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα να κινείται ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα θα μπεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις αξίες σου γύρω από το δούναι και λαβείν στη σχέση σου. Στις 7/8 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και ως τις 27/8 που θα βρίσκεται σε αυτό βόλτες και μίνι εκδρομές μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Ωστόσο, χρειάζεται να αποφύγεις συζητήσεις για συγγενείς και κοντινά άτομα με διάθεση κριτικής γιατί ίσως προκαλέσουν εκνευρισμό. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 9/8 πολύ πιθανόν να χρειαστεί να δώσεις περισσότερη ενέργεια και χρήμα για θέματα οικογενειακής ή επαγγελματικής φύσεως του/της συντρόφου σου ενώ η Νέα Σελήνη στις 14/8 ευνοεί να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε γεμίσουν περηφάνια στον συναισθηματικό τομέα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 6/8, 15/8, 26/8 και 27/8 ενώ προσοχή απαιτείται κοντά στις 5/8 και τις 13/8.


Αδέσμευτος


Ο μήνας ξεκινά με τον Άρη ως τις 9/8 στο δικό σου ζώδιο να ευνοεί να κάνεις νέα βήματα και να φανείς μαχητικός και διεκδικητικός τόσο στον έρωτα όσο και γενικότερα. Από την άλλη, η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα ευνοεί να επιδιώξεις να λάβεις αγάπη με τρόπο που το κατά το παρελθόν σε ευχαριστούσε. Συγχρόνως, όμως και ιδίως κατά το διάστημα 7/8 με 27/8 τα ηνία της σκέψης σου θα έχει η λογική ενώ σε γνωριμίες που κάνεις θα δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία και τις κοινές φιλίες ή νοητικές ασχολίες. Βέβαια, ίσως υπάρχει κάποιο κοντράρισμα με πρόσωπο που θα σε έλξει όσον αφορά οικονομικά θέματα ενώ πιθανόν να κάνεις περισσότερα έξοδα από όσα θα ήθελες. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για γνωριμίες, προσεγγίσεις και επαφές είναι γύρω στις 7/8, 15/8 και 26/8 ενώ κοντά στις 13/8 έχε κατά νου να κρατάς μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις και να μην εξιδανικεύεις κάποιον για τις ιδέες του γιατί ίσως δεν μπορεί να αποδειχθεί αντάξιος τους στην πράξη.


Λέων


Δεσμευμένος


Ο Αύγουστος είναι για σένα μήνας χαράς, έρωτα και ευτυχίας και ιδιαίτερα μετά τις 9/8 που ανασφάλειες και ανησυχίες σε εγκαταλείπουν και πλέον νιώθεις πιο δυνατός και σίγουρος για νέα πράγματα. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σου όλο τον μήνα από τη μία θα θέλεις να βγάλεις προς τα έξω τον ερωτισμό που νιώθεις για το ταίρι σου και από την άλλη θα μπλοκάρεις καθώς θα νιώθεις ότι δεν γίνεται ακριβώς όπως θέλεις. Παρ' όλα αυτά, ο Ήλιος (ως τις 23/8) και ο Άρης (από τις 9/8) θα ενισχύουν την ερωτική σου διάθεση και θα ευνοούν να ζεις στιγμές ευχαρίστησης και ικανοποίησης. Η Νέα Σελήνη στις 14/8 δείχνει ότι ένα νέο άνοιγμα στη ζωή σου μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο και στη σχέση σου. Μάλιστα κοντά στις 19/8 συναρπαστικά γεγονότα θα συμβάλλουν να εισέλθει ένας δυνατός άνεμος ανανέωσης στη σχέση σου και με απρόβλεπτο τρόπο να ζήσετε με το ταίρι σου ξεχωριστές στιγμές. Απόφυγε τον εγωισμό, δώσε έμφαση στα όμορφα και ωραία που σου φέρνει ο Αύγουστος και θα περάσεις εκπληκτικά!


Αδέσμευτος


Μετά από μια περίοδο απολογισμού, ανασφάλειας, άγχους και αγωνίας με τον Άρη από τις 9/8 στο δικό σου ζώδιο επιτέλους νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου στο 100% της. Με την αρωγή του Δία (ως τις 11/8), του Ήλιου (ως τις 23/8) και της Αφροδίτης (όλο το μήνα) στο ερωτικό παιχνίδι είσαι ο πρώτος των πρώτων. Η προσωπικότητα σου γοητεύει τα πλήθη και εσύ νιώθεις τον θαυμασμό να γεμίζει ακόμη περισσότερο τις μπαταρίες των φιλοδοξιών σου. Στον έρωτα ανεβάζεις τον πήχη και δίνεις πράσινο σήμα σε πρόσωπο που κρίνεις ότι αξίζει να σταθεί πλάι σου. Με την Αφροδίτη ανάδρομη το άτομο αυτό μπορεί να το ξέρεις ήδη αλλά αυτήν την περίοδο να το βλέπεις με άλλα μάτια. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 14/8 ευνοεί ένα νέο σενάριο και έναν καινούργιο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή. Και τα οποία θα σου δώσουν το κίνητρο που έψαχνες για να φανερώσεις το ακαταμάχητο ερωτικό σου ταμπεραμέντο. Μια από τις πιο θετικές όψεις του μήνα είναι στις 19/8 που θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις άκρως συναρπαστικές στιγμές και με εντελώς απρόβλεπτο τρόπο ίσως μπεις σε σχέση. Οι μέρες που κρύβουν παγίδες είναι γύρω στις 5/8 και 13/8.


Παρθένος


Δεσμευμένος


Αν και το πρόγραμμα, η ανάλυση, η τάξη, η λογική και η δουλειά πάνε πακέτο με την προσωπικότητά σου εντούτοις αυτόν τον μήνα θα τα αποχωριστείς σε σημαντικό βαθμό. Με τον Ήλιο (ως τις 23/8), τον Άρη (από τις 9/8) και την Αφροδίτη (όλο το μήνα) στο χαρούμενο και εύθυμο ζώδιο του Λέοντα θα αναζητήσεις την ανάπαυλα, την χαλάρωση και την ξεκούραση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα θέλεις περισσότερα πράγματα από το ταίρι σου αλλά η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης δεν θα διευκολύνει να τα εκφράσεις έτσι ώστε να τα πάρεις όπως τα επιθυμείς. Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτού του μήνα είναι να ζητάς καθαρά και ξάστερα και συνάμα με αποφασιστικότητα και ευγένεια την προσοχή, την φροντίδα και την αγάπη που χρειάζεσαι περιλαμβανομένης και της απαλλαγής από ό,τι σε κουράζει. Με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο από τις 7/8 ως τις 27/8 απόφυγε τις υπεραναλύσεις και τις επικρίσεις και αξιοποίησε τη λογική σου σκέψη προς την επίλυση προβλημάτων.


Αδέσμευτος


Ο Αύγουστος ξεκινά με τους πλανήτες να σου θέτουν ερωτήματα γύρω από τι δεν έχει πάει καλά στην ερωτική σου ζωή, τι χρειάζεται να αλλάξεις και πως μπορείς να πάρεις την ικανοποίηση που ζητάς. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν φορές που το αίσθημα της αποτυχίας να σε καταβάλλει και να μη νιώθεις το ηθικό σου ακμαίο. Ρίξε του … πόρτα και αξιοποίησε τον απολογισμό που κάνεις προς όφελος της ευτυχίας σου. Αυτό σημαίνει να χρησιμοποιήσεις έτσι τα συμπεράσματά σου ώστε μπορέσεις να διανύσεις ξανά το δρόμο της χαράς και της ικανοποίησης. Αν μπορέσεις να τον οραματιστείς θα μπορέσεις και να πετύχεις το ξεκίνημα της διαδρομής του. Εξάλλου, η πολυαστρία πλανητών στον 12ο ηλιακό σου οίκο αυτό έχει σκοπό, να ανάψει μέσα σου ένα όνειρο τόσο δυνατό που από τα τέλη του μήνα με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο σου να κυνηγήσεις με πίστη και σθένος. Έχε υπόψη σου ότι και η παρουσία του μέγα ευεργέτη του Δία από τις 11/8 στο ζώδιο της Παρθένου έρχεται να κάνει αυτό ακριβώς, να ευνοήσει τα νέα σχέδια που μέσα στον Αύγουστο θα κάνεις να πάρουν σάρκα και οστά από Σεπτέμβριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/77601-erotikes-provlepseis-aygoystoy-gia-ola-ta-zodia#ixzz3hkZlGBCh

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X