Αρχική / More / Αθλητικά / Συνάντηση Κοντονή για το χάντμπολ
Συνάντηση Κοντονή για το χάντμπολ thumbnail

Συνάντηση Κοντονή για το χάντμπολ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ), Κώστα Γκαντή και Κώστα Σταματιάδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά η ομαλή ένταξη στην ΟΧΕ των σωματείων Ράγκμπι Union, που διαθέτουν "ειδική αθλητική αναγνώριση", ενώ συμφωνήθηκε η σύσταση επιτροπής που θα ελέγξει και θα οργανώσει την αγωνιστική παρουσία τους την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας έθεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία με τη στέγαση των εθνικών ομάδων και η Πολιτεία υποσχέθηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο παραχώρησης κάποιας ολυμπιακής εγκατάστασης, που δεν χρησιμοποιείται σήμερα.

Επίσης, ο κ. Κοντονής, αφού ενημερώθηκε σχετικά με τη συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στην Ομοσπονδία και την ΕΡΤ, τόνισε ότι η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια προβολής του αθλήματος.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X