Με πίστη και αισιοδοξία στο Μπριζ

Με πίστη και αισιοδοξία για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η αποστολή του Παναθηναϊκού πέταξε με προορισμό το Μπριζ. Οι Πράσινοι αναχώρησαν στις 08.20 και στο μυαλό τους δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, που στο χειρότερο δυνατό σενάριο θα τους διασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην 20μελη αποστολή για το Βέλγιο ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε τους Κοτσόλη, Στιλ, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Νίνη, Λουντ, Καλτσά και Κλωναρίδη.

Ο τελευταίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον άφησε εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Ο Αναστασίου τον πήρε αποστολή διότι θεωρεί ότι θα μπορέσει να δώσει πολύτιμες λύσεις στην επιθετική γραμμή. Αντιθέτως, αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Εσιέν, Τελάντερ και Νάνο, όπως επίσης και οι Αγγελόπουλος, Μαρινάκης, Αναγνωστόπουλος και ο τιμωρημένος Σάντσεθ

H συνέντευξη Τύπου του Αναστασίου θα παραχωρηθεί στις 19.45 στην αίθουσα Τύπου στο «Γιάν Μπρέιντελ Στέιντιουμ», ενώ η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα γίνει στις 20.30. Η Κλαμπ Μπριζ θα προπονηθεί στις 11.00 στο ίδιο γήπεδο, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Μισέλ Πρεντόμ θα πραγματοποιηθεί στις 14.00.

Σχετικά άρθρα