Ανακοινώνει αποστολή για Σλοβακία

Η πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί τον κύριο στόχο του Ιγκόρ Τούντορ και των παικτών του ΠΑΟΚ και δικαιολογημένα η προετοιμασία είναι αποκλειστικά επικεντρωμένη, στον αγώνα ρεβάνς, με την Σπάρτακ Τρνάβα που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης στην Σλοβακία.

Ο Τούντορ σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων δεν υπολογίζει στον Λούκας Πέρεθ που βρίσκεται στην Ισπανία με τον ατζέντη του, στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την πώλησή του στην Ντε Πορτίβο Λα Κορούνια.

Εκτός πλάνων του Τούντορ είναι και οι Στέφανος Αθανασιάδης και Παναγιώτης Γλύκος, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Το ευχάριστο είναι πως ο Στέλιος Κίτσιου δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον λαγονοψοίτη στην χθεσινή προπόνηση και εφόσον και στην σημερινή συμμετέχει στους ρυθμούς της ομάδας, θα είναι παρών στην αποστολή για την Σλοβακία.

Ο Τούντορ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα τα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας, στο ταξίδι με προορισμό την Σλοβακία.

Δεν αναμένονται εντυπωσιακές αλλαγές, ενώ στην θεση του Λούκας που θα είναι απών, ο Τούντορ καλείται να αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ισπανού. Ο ΠΑΟΚ με το 1-0 υπέρ του, θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση, στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Πρέπει να σημειωθεί πως στο ταξίδι με προορισμό την Σλοβακία (η αποστολή πετάει το πρωί της Τετάρτης) θα είναι παρόντες και οι Αγγελίδης, Άρνεσεν.

Σχετικά άρθρα