Συγχαρητήρια και από Κύπρο για το Ευρωπαϊκό

Ο Κυπριακός Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) απέστειλε στον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρο Κοντονή θερμή συγχαρητήρια επιστολή για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου από την Εθνική Εφήβων Μπάσκετ στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στην επιστολή που υπογράφει η πρόεδρος του ΚΟΑ, Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα, αναφέρεται:
«Εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού αλλά και του αθλητικού κόσμου της Κύπρου, εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, από την Εθνική εφήβων μπάσκετ της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ένας πραγματικός άθλος για την ελληνική ομάδα και μια ανεπανάληπτη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό, που γέμισε με χαρά και περηφάνια τους απανταχού Έλληνες ανά την υφήλιο.

Η Κύπρος, ως ένα μεγάλο κομμάτι του ευρύτερου ελληνικού χώρου, συμμετέχει ολόψυχα σε αυτήν τη μεγάλη εθνική αθλητική χαρά και γιορτή. Μια γιορτή που τονώνει και ορθώνει το ηθικό του ελληνικού λαού σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Παρακαλώ διαβιβάστε τα συγχαρητήρια μας στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στον Ομοσπονδιακό προπονητή, στους άλλους επιτελείς της Εθνικής και ξεχωριστά στους έξοχους νεαρούς καλαθοσφαιριστές για τον άθλο τους και ευχόμαστε να είναι ακόμη μεγαλύτερος στη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα