Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Μάθε αν το ταίρι σου φοβάται τη σχέση και το γάμο ανάλογα με το ζώδιο του
Μάθε αν το ταίρι σου φοβάται τη σχέση και το γάμο ανάλογα με το ζώδιο του thumbnail

Μάθε αν το ταίρι σου φοβάται τη σχέση και το γάμο ανάλογα με το ζώδιο του

Πώς θα καταλάβεις αν σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του;


Μήπως έχεις γνωρίσει κάποιον και τον έχεις ερωτευτεί ή είσαι καιρό μαζί του, αλλά οι προθέσεις του για περαιτέρω δέσμευση παραμένουν αδιευκρίνιστες;


Θέλει να προχωρήσετε σε κάτι περισσότερο; Σκέφτεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί σου;


Διάβασε παρακάτω, πως θα εξιχνιάσεις τις προθέσεις του, αν δηλαδή «έχει καλό σκοπό» ανάλογα με το ζώδιό του:


Κριός


Είναι το πιο ακατάλληλο ζώδιο για να δεσμευτεί και ακόμα κι αν του συμβεί, συνήθως δεν κρατάει πολύ. Για εκείνον, πιο πολύ κυριαρχεί το «μόνος μου» και το «εγώ» παρά το «μαζί» και το «εμείς».
Ο άνδρας Κριός θεωρείται ότι αντιμετωπίζει τις γυναίκες περισσότερο σαν θηράματα που θέλει να κατακτήσει και να υποτάξει παρά σαν συντρόφους. Προτιμά την αυτονομία του και δεν συνηθίζει να ακούει τη γνώμη κάποιου άλλου πριν κάνει οτιδήποτε. Γενικότερα, πιστεύει –και θα τον ακούσεις συχνά να το λέει– ότι είναι καλύτερα μόνος του. Άλλωστε ο ίδιος ζει για να προστατεύσει τον εαυτό του από τον πόνο.
Τις περισσότερες φορές πάντως οι γυναίκες είναι απλώς χρήσιμες για να ικανοποιούν τις ερωτικές του επιθυμίες ή να περνάει καλά μαζί τους, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να σε βάλει πριν τον εαυτό του ούτε θα μετατοπίσει το σύμπαν του για να εξυπηρετήσει τις δικές σου ανάγκες. Αν, πάντως, είσαι ξεχωριστή, σεξουαλική και δεν τον κάνεις να βαριέται έχεις αρκετές πιθανότητες να εξελιχθεί σε σύντροφο της ζωής σου.
Ο βιαστικός ενθουσιασμός του που σβήνει γρήγορα και η απώλεια της έμπνευσης στον έρωτα είναι οι δύο σημαντικότερες αιτίες που μπορεί να τον απομακρύνουν από κοντά σου.


Περισσότερα για τα ζώδια και το φόβο της δέσμευσης εδώ


Ταύρος


Ποτέ δεν θα μάθεις γιατί ακριβώς σε θέλει, αφού είναι αρκετά κρυψίνους και δεν εξωτερικεύει εύκολα τα βαθύτερά του συναισθήματα.
Δεν θέλει να τον ελέγχουν και γενικά, είναι σοβαρός, συντηρητικός και δεν του αρέσουν τα πολύ εκδηλωτικά άτομα. Ο αισθησιασμός του είναι αργός και ηδονικός, χωρίς βιασύνες και τραχύτητες. Στην περίπτωση πάντως που απολαμβάνετε μαζί το σεξ, το καλό φαγητό και την παρέα δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει σε σοβαρότερη σχέση μαζί σου.
Αυτό θα συμβεί μόνον όταν ο ίδιος το έχει αποφασίσει ως ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη ζωή του. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι πρώτα και πάνω απ' όλα η υλική εξασφάλιση αλλά και να νιώθει συναισθηματικά ασφαλής μαζί σου. Και βέβαια να είσαι μια σοβαρή, μετρημένη και οικονόμα σύντροφος, όμορφη, περιποιημένη και αισθησιακή στο σεξ! Τότε ναι, θα εκδηλωθεί περισσότερο, θα εκφράσει τις κτητικές του τάσεις και θα σου δείξει ότι σε θέλει για σοβαρή σχέση ή γάμο.


Δίδυμοι


Ο άντρας Δίδυμος, αν και είναι πολύ «φευγάτος» για να το δείξει, επιδιώκει να βρίσκεται ανάμεσα σε γυναίκες που τον επιθυμούν, γι' αυτό τα μάτια του είναι αεικίνητα όταν περνάει δίπλα του ένα γοητευτικό θηλυκό. Όσο κι αν τον έχεις γοητεύσει πάντως, μην πιστεύεις στις αιώνιες αγάπες και άλλα παραμύθια, που ίσως τα πιστεύει τη στιγμή που τα λέει, αλλά συνήθως δεν τα εννοεί. Γενικά, έχει αντιφατική συμπεριφορά. Αν τον απορρίψεις, θα σε κυνηγήσει. Αν τον κυνηγήσεις, θα γίνει… Λούης.
Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα τρυφερό πλάσμα, που ο νους του δεν τον αφήνει να ησυχάσει και έχει μεγάλη ανάγκη από μια σύντροφο που θα τον συμπληρώνει. Έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, αν στον χαρακτήρα σου υπάρχουν στοιχεία σταθερότητας που τον συμμαζεύουν και τον κάνουν να νιώθει ασφαλής. Για να φτάσει στη σεξουαλική πράξη πάντως έχει ανάγκη κάτι παραπάνω από την απλή σωματική έλξη, γιατί χρειάζεται μια γυναίκα που θα δένεται ψυχικά μαζί της και θα τον κάνει να νιώθει πλήρης, θα είναι δηλαδή το άλλο του μισό.


Καρκίνος


Όπως όλα τα ζώδια του νερού, βαθιά επιθυμία του Καρκίνου είναι να έχει μια συντροφική και ουσιαστική σχέση. Η συναισθηματική και υλική του ανασφάλεια θέλει να καλυφθεί πλήρως και όλο και κάτι βρίσκει να του λείπει και να μην ησυχάζει. Γενικά, όταν δεν ψάχνει για κάτι σοβαρό μπορεί να σου παρουσιαστεί σαν ένα παιχνιδιάρικο, ευαίσθητο και ευπροσήγορο πλάσμα. Έτσι, μπορεί να παίζει πολύ καιρό με μια γυναίκα, μετρώντας τα υπέρ και τα κατά μιας μελλοντικής συμβίωσης.
Μπορεί επίσης να συνευρίσκεται μαζί σου για να περνάτε καλά, έχοντας ήδη καταλήξει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι αποκλείεται να δεσμευθείτε σοβαρά οι δυο σας. Ανεξαρτήτως πάντως από τις προθέσεις του, η ανάγκη να βεβαιωθεί ότι εσύ νιώθεις πράγματα για εκείνον είναι διαρκής και αδιάλειπτη και θα επιδιώκει να βρεθείτε έστω για σεξ, για να μη νιώθει μοναξιά ή συναισθηματική απόρριψη.


Διάβασε επίσης: Ζώδια και Έρωτας: Η σχέση σου μπορεί να αντέξει στο χρόνο;


Περισσότερα για τα ζώδια και το φόβο της δέσμευσης εδώ


Λέων


Δεν είναι ο αλήτης τύπος που θα σε αφήσει στην… καψούρα. Πρόκειται μάλλον για έναν περιποιητικό ιππότη, αρκεί να θέλει να δεσμευτεί σε μια μονογαμική σχέση. Όταν βρίσκεσαι μαζί του έξω για διασκέδαση, σε θέλει αρχόντισσα της καρδιάς του και να στέκεσαι επάξια δίπλα του και να είσαι εξίσου μεγαλόπρεπη. Για να σε κυκλοφορήσει απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εγκρίνει την εμφάνισή σου, διαφορετικά θα σου κάνει παρατήρηση ευθέως ή θα προτιμήσει να μην σε πάρει μαζί του.
Στην περίπτωση που νιώθει το φόβο της δέσμευσης, θα αρχίσει να πουλάει το παραμύθι ότι στη ζωή του «τίποτα δεν είναι πάνω από τους φίλους του» και άλλα τέτοια. Γενικά, αν δεν θέλει σχέση, μπορεί να γίνει αρκετά αγενής και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις, ακόμα κι αν του αρέσεις. Μπορεί μετά από μια νύχτα θερμού έρωτα να εξαφανιστεί και να χάσεις επαφή ή να επικοινωνήσει όταν εκείνος θέλει ξανά.


Παρθένος


Είναι ο τύπος του άντρα που ποτέ δεν θα σου πει γρήγορα αυτά που αισθάνεται ή επιθυμεί. Η φύση του τον σπρώχνει να εξετάσει τις συνθήκες, τη συμπεριφορά σου, τη σκέψη σου πάνω σε διάφορα πράγματα και όλα αυτά τα γυροφέρνει στο μυαλό του και προσπαθεί να φτιάξει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Γενικά, φλερτάρει διαρκώς και μάλιστα με μια ευρεία γκάμα γυναικών, επειδή του αρέσει να έχει την προσοχή και την επιβράβευση. Το φλερτ για έναν Παρθένο είναι και μια διαδικασία ικανοποίησης της περιέργειάς του. Πάντως, η πολλή εκλογίκευση, η διαρκής κριτική και κυρίως η ανάγκη του να βαδίσει το δρόμο προς την τέλεια σχέση, τον οδηγεί συνήθως μακριά ή εντελώς αντίθετα από μια τέτοια προοπτική. Ακόμα κι αν το σεξ μεταξύ σας είναι καλό και η καθημερινότητά σας αγγίζει το τέλειο, εκείνος δεν θα πάψει ποτέ να κινείται στον αέναο κύκλο της αναζήτησης για την απόλυτη τελειότητα. Γι' αυτό, αν τον θέλεις πραγματικά, μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, αφού ποτέ δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν για τον αγαπημένο σου σημεία προς «ανάλυση» ή «εξέταση».
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotas-zodia/item/75220-zodia-kai-erotas-mipos-to-tairi-soy-fovatai-ti-shesi-kai-to-gamo#ixzz3hvyrelXq

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X