«Μεγάλη τιμή για εμάς»

Για την επίσκεψη της Εθνικής Εφήβων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μίλησε ο τεχνικός της “γαλανόλευκης”, Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες της ομάδας.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς μας υποδέχθηκε. Μου έκανε εντύπωση αυτό που τόνισε ο πρόεδρος και ο υφυπουργός αθλητισμού για το ότι τα παιδιά έδειξαν πως μέσα από ομαδική προσπάθεια πετυχαίνεις ένα μεγάλο στόχο. Δύο άνθρωποι που ανήκουν σε διαφορετικές πολιτικά παρατάξεις είπαν το ίδιο, μίλησαν με τον ίδιο τρόπο και ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο, έδειξαν ότι μπορούν να ενώσουν δυνάμεις. Το παράδειγμα της Εφήβων, μπορεί να γίνει παράδειγμα γενικότερα. Είπαν και οι δύο πράγματα που μπορούν να κάνουν καλό στα παιδιά. Όσο πιο μεγάλη διαδρομή έχεις και μαθαίνεις πράγματα και είσαι και μορφωμένος είναι θετικό. Είναι καλό να επικοινωνείς με τέτοιους ανθρώπους. Είπαν πράγματα που επαναλαμβάνουμε κι εμείς και είναι καλό για τα παιδιά να τα ακούνε και από ανθρώπους με εμπειρία και κύρος. Ειπώθηκαν κουβέντες πολύ σημαντικές που θα μείνουν στο μυαλό τους».
Ο αρχηγός της Εθνικής Εφήβων, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τόνισε βγαίνοντας από το προεδρικό Μέγαρο: «Μας τίμησε το σημερινό και μας ευχαριστεί. Μας είπε ότι μας ευχαριστεί και πως εκτός από το μπάσκετ θα πρέπει να κοιτάξουμε και τη ζωή μας, τις σπουδές μας, να μην τα αφήσουμε όλα. Ήταν συμβουλές πολύ σωστές και θα τις έχουμε στο μυαλό μας».
Ο Διονύσης Σκουλίδας σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, είμαστε πολύ μικρά παιδιά για τέτοιες μεγάλες τιμές, είναι μεγαλύτερη ευχαρίστηση για όλο τον κόπο που έχουμε κάνει και σίγουρα κρατάμε όλη αυτή την αγάπη που μας έδειξε και τη στήριξη σε εμάς από εδώ και πέρα και είχε ένα πολύ μεγάλο δίκιο σε αυτά που είπε για την καριέρα και το διάβασμα, γιατί το μπάσκετ κάποτε τελειώνει και θα πρέπει να έχουμε κάτι στα χέρια μας».
Ο Γιώργος Παπαγιάννης χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο και πρόσθεσε: «Μας έκανε πολύ θετική εντύπωση. Μας έδωσε συγχαρητήρια, ήταν πολύ θετικός, μας μίλησε για την προσπάθεια που κάνουμε γενικότερα και στο ότι θα πρέπει να προσέξουμε και τη μόρφωση παράλληλα με το μπάσκετ. Και μου έκανε εντύπωση που μας ζήτησε συγνώμη, για το ότι τα συγχαρητήρια ήρθαν στο τέλος της προσπάθειας».

Σχετικά άρθρα