Οι επιλογές Τούντορ για πρόκριση στα πλέι οφ

Ανεξάρτητα από τα προβλήματα που είναι αρκετά στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, καθώς και από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, ο στόχος δεν αλλάζει στο αποψινό (21:05, Novasports2, Pamesports.gr) παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, θέλει να υπερασπιστεί το σκορ (1-0) του πρώτου αγώνα και με κάθε τρόπο να διασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο Τούντορ το είπε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε στην συνέντευξη τύπου, όταν ρωτήθηκε από το pamesports.gr. Ο Κροάτης τεχνικός δήλωσε πως ο στόχος είναι αφενός να μην δεχθεί γκολ ο ΠΑΟΚ και αφετέρου να πετύχει γκολ εκτός έδρας για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Πως όμως θα παραταχθούν οι δύο ομάδες; Ποια είναι τα πλάνα του Τούντορ για τον ΠΑΟΚ και ποια του Γιάραμπεκ για την Σπάρτακ;

Καταρχήν στο γήπεδο «Ζλάτε Μόραβτσε» θα διεξαχθεί η ρεβάνς της Πέμπτης.

Ο Γιουράι Γιάραμπεκ προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με την εξής ενδεκάδα: Κάμεναρ, Τσόνγκα, Νίκολιτς, Γκρέσακ, Τοτ, Μπάες, Κασάδο, Σάμπο, Μίκοβιτς, Χάρμπα, Βόιτους. Για τους Σλοβάκους επιστρέφει ο Τσόνγκα που έλειψε από το πρώτο ματς. Ο σχηματισμός που αναμένεται να εφαρμόσει είναι το 4-3-3.

Ο Τούντορ από την άλλη πλευρά ζητά από τους παίκτες του να παίξουν σε σχηματισμό 4-2-3-1. Η ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης και Μυστακίδης.

Σχετικά άρθρα