Προσέχει για να έχει… play offs!

Για να χαθεί αυτή η πρόκριση θα πρέπει να γίνουν… πράγματα και θαύματα. Όμως, τα παθήματα των προηγούμενων ετών είναι ακόμα… νωπά και για το λόγο αυτό ο Ατρόμητος θα πρέπει να παρουσιαστεί ιδιαιτέρως σοβαρός και προσεκτικός στην αποψινή (21:00, Novasports1, Pamesports.gr) ρεβάνς κόντρα στην ΑΪΚ στο Περιστέρι προκειμένου να διαφυλάξει το “χρυσό” 3-1 της Στοκχόλμης και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα play offs του Europa League, την πρώτη στην ιστορία του. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παραμένουν προσγειωμένοι και γνωρίζουν πολύ καλά πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, κάτι που τους επισήμανε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, αμέσως μετά από τη λήξη του πρώτου αγώνα. Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το ίδιο σύστημα αλλά και τα ίδια πρόσωπα που επέλεξε και στη Σουηδία. Δηλαδή, τον Γκορμπούνοφ στην εστία, τους Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Μπιτόλο στην άμυνα, τους Ουσέρο Γοδόι και Γκαρσία στα χαφ και τους Ούμπιντες, Μαρσελίνιο και Ναπολεόνι στην επίθεση σε αυτό το 4-3-3 του Έλληνα τεχνικού.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Κούρος, Θεολόγου, Νάτσος, Λημνιός, Μπάλλας, Έμποου, Γοδόι, Μπρίτο, Λε Ταλέκ και Μπαστακός. Εκτός είναι ο Γιάννης Κοντοές.
Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΪΚ: Κάρλγκρεν, Παβέι, Περέιρα, Γιόχανσον, Οφόρι, Ετούχου, Ισιζάκι, Ελίασον, Σαλέστρος, Μπανγκουρά και Γκοϊτόμ.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αρτιόμ Κούτσιν από το Καζακστάν.
Το γήπεδο του Περιστερίου αναμένεται να είναι κατάμεστο με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει τις προηγούμενες ημέρες γενική είσοδο στα 10 ευρώ.
Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο πρώτο ματς…

Σχετικά άρθρα