To συναρπαστικό Championnat «παίζει» και φέτος μόνο στα κανάλια Novasports!

Και το καλοκαίρι οι φίλοι του ποδοσφαίρου συνεχίζουν να απολαμβάνουν συναρπαστικό θέαμα στα κανάλια Novasports, με το αγαπημένο Championnat Γαλλίας να κάνει έναρξη στις 7 Αυγούστου! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition, 4 αγώνες live σε κάθε αγωνιστική και φυσικά όλα τα μεγάλα ντέρμπι ενός από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το φετινό πρωτάθλημα ξεκινάει το τριήμερο, Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Αυγούστου και θα προβληθούν οι αγώνες, Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν, Νις – Μονακό, Τουλούζ – Σεντ Ετιέν και Λιόν – Λοριάν.
Η σέντρα στο πρωτάθλημα θα γίνει την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 21:30 με την αναμέτρηση Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
Το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 22:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Νις – Μονακό σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.
Τέλος, την Κυριακή 9 Αυγούστου θα προβληθούν οι αγώνες, Τουλούζ – Σεντ Ετιέν στις 18:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και Λιόν – Λοριάν στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα