Αμπντούν: «Να ευχαριστηθώ ξανά το ποδόσφαιρο»

Ο Τζαμέλ Αμπντούν ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση της Βέροιας για τα επόμενα δύο χρόνια και με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του τόνισε πως έλαβε τη σωστή απόφαση.
Η ανακοίνωση:
“Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή Djamal Abdoun για 2 χρόνια. Ο Djamal Abdoun βρέθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Π.Α.Ε. και υπέγραψε το συμβόλαιό του, παρουσία του Προέδρου της Π.Α.Ε. κ. Θεόδωρου Καρυπίδη και του Τεχνικού Διευθυντή κ. Ζήση Βρύζα. O Djamal Abdoun, ο οποίος άνηκε Nottingham Forest, αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο ως δανεικός στην Lokeren, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Καβάλα, Nantes, Sedan και Ajaccio”.
Και οι δηλώσεις του:
«Ναι, συμφώνησα και θα συνεχίσω για δυο χρόνια στην ομάδα. Όλα πήγαν καλά, αφού από το ξεκίνημα του ενδιαφέροντος έδειξαν πόσο με ήθελαν. Έτσι υπέγραψα για να μην χάσω κι άλλο χρόνο το καλοκαίρι».
Για το ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους: «Είναι αλήθεια, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ονειρευόμαστε. Η κατάσταση μπερδεύτηκε κάποια στιγμή, αλλά τελικά τα βρήκαμε και λύσαμε τη συνεργασία μας. Έτσι μπόρεσα να βρω ομάδα».
Για την Βέροια: «Είναι ένας σύλλογος με υψηλές βλέψεις τη νέα περίοδο. Πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση, αφού η Βέροια θέλει να τερματίσει πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα».
Για τους στόχους του: «Καταρχάς θέλω να αρχίσω να ευχαριστιέμαι ξανά το ποδόσφαιρο, γιατί πέρασα δυο δύσκολες σεζόν. Έτσι τα κριτήρια μου ήταν να βρω ομάδα για να παίζω. Ξέρω πολύ καλά το πρωτάθλημα και δεν θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ. Στο παρελθόν έπαιξα σε Καβάλα και Ολυμπιακό, ενώ έχω εμπειρία και από ευρωπαϊκούς αγώνες».

Σχετικά άρθρα