Ντουρμάζ: «Νιώθω πιο απελευθερωμένος»

«Μακάρι να συνεχίσω σε αυτόν τον ρυθμό», δήλωσε στη NOVA ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Σουηδός επιθετικός παραδέχτηκε ότι έχει βρει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό του και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού αλλά στους Σίλβα και Πάρντο.
Οι δηλώσεις του:
Η προετοιμασία στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε. Ποια είναι τα συμπεράσματά σου;
«Νομίζω ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία. Πήραμε και τρία καλά αποτελέσματα σε ισάριθμα παιχνίδια που δώσαμε εδώ στην Ολλανδία και όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους ως προς την ψυχολογία. Εγώ πάντως δεν θα σταθώ τόσο πολύ στα αποτελέσματα, αλλά στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα».
Πες μας δύο λόγια και για εσένα. Σε βλέπουμε μεταμορφωμένο προς το καλύτερο στην Ολλανδία.
«Έχω κάνει μία καλή προετοιμασία, ο προπονητής δείχνει να με εμπιστεύεται και εγώ νιώθω πιο απελευθερωμένος πάνω στο χορτάρι. Μακάρι να συνεχίσω σε αυτόν τον ρυθμό, γιατί αισθάνομαι αυτή τη στιγμή μετά από 25 μέρες προετοιμασίας πολύ καλά».
Τελικά το μυστικό είναι ότι έκανες προετοιμασία με τον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα; Πέρσι ενσωματώθηκες στην ομάδα, αφού είχε ολοκληρώσει όλα τα στάδια προετοιμασίας στο εξωτερικό.
«Φυσικά. Δεν ήταν τόσο εύκολο για εμένα πέρσι όταν ήρθα στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου. Αν θυμάστε είχα πάει στον Ολυμπιακό λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά μου βγήκαν και μερικοί τραυματισμοί με αποτέλεσμα να μείνω λίγο πίσω. Τώρα έχω μπει στην προετοιμασία από την αρχή, ανεβάζω ρυθμό από μέρα σε μέρα και πραγματικά νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου».
Τι διαφορές έχεις εντοπίσει ανάμεσα στον Σίλβα και τον Περέιρα;
«Και οι δύο είναι πολύ καλοί προπονητές και οι ομοιότητες που έχουν είναι ότι και οι δύο ήθελαν να παίζουν οι ομάδες τους ποδόσφαιρο. Επιθετικό ποδόσφαιρο. Γίνεται μία πραγματικά πολύ καλή δουλειά με τον κ. Σίλβα. Έχει και πολύ καλή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Είναι πολύ κοντά μας, μας μιλάει, μας συμβουλεύει, μας διορθώνει τα λάθη μας και δείχνουμε αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, ότι υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας».
Ένα σχόλιο για τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος τον βλέπουμε ότι χρησιμοποιείται και στην αριστερή πλευρά;
«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός πήρε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή και τον έβαλε στη μηχανή του. Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο δεξιά, έχει βρει και τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα σε ισάριθμα παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να μας δίνει βοήθειες και μέσα στην χρονιά τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα