Έσπασε το φράγμα των 7.000 διαρκείας

Την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα συνεχίζει να αποδεικνύει ο κόσμος της ΑΕΚ. Όπως ανημέρωσε πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ. Με ανάρτησή της στο Facebook, γνωστοποίησε πως «έσπασε» το φράγμα των 7.000 διαρκείας. Παράλληλα ενημέρωσε πως συνεχίζεται με εντυπωσιακό τρόπο η προπώληση των εισιτηρίων του σπουδαίου φιλικού με τη Σεβίλλη το Σάββατο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 

«Το φράγμα των 7.000 «έσπασε» πριν από λίγο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, ξεπερνώντας κατά πολύ το αντίστοιχο νούμερο της προπώλησης στο ίδιο χρονικό σημείο με πέρυσι. Και όλα αυτά μέσα σε πολύ πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τον μέσο Ελληνα και ενώ έχουμε μπει σε σχετικά «νεκρή» εμπορικά περίοδο λόγω διακοπών. 
 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει επίσημα και ευχαριστεί για μία ακόμα φορά τους φιλάθλους της για την αγάπη, τη στήριξη και την έμπρακτη εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την ομάδα και υπενθυμίζει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 21 Αυγούστου, την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League. 
 
Tαυτόχρονα συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με τη Σεβίλλη το Σάββατο 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, στο οποίο η ομάδα της ΑΕΚ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία, και φορώντας τις νέες εμφανίσεις με τη σφραγίδα της NIKE».

Σχετικά άρθρα