Γρηγορίου: «Να ολοκληρωθεί το όνειρο»

Ο Χάρης Γρηγορίου ευτυχής για τη νίκη και την πρόκριση της ομάδας του, ευχήθηκε να μη μείνει το όνειρο στη μέση.
Αρχικά ο προπονητής του Ατρόμητου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 1-0 επί της ΑΪΚ: “Είχαμε πει πριν από τα δύο αυτά παιχνίδια ότι είναι δύσκολη η κλήρωση. Η ΑΪΚ είχε ρυθμό, τέμπο και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ένα μικρό όνειρο ετών πάει να γίνει πραγματικότητα. Προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα”.
Ο Γρηγορίου παραμένει προσγειωμένος και είπε για τη συνέχεια: “Όμως έχω την αίσθηση πως θα πρέπει να περιμένουμε την κλήρωση, να δούμε τον αντίπαλο για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το όνειρο, να μη μείνει μισό. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους, αυτός είναι ο στόχος. Μακάρι η κλήρωση να είναι βατή για εμάς”.
Για το παιχνίδι σχολίασε: “Όσο για το ματς, θέλαμε να διαφοροποιήσουμε το στυλ μας. Θέλαμε να πιέσουμε στην αρχή και χάσαμε 2 ευκαιρίες. Ο αντίπαλος ρίσκαρε πολύ, γιατί έπρεπε πάση θυσία να σκοράρει. Παίξαμε έξυπνα και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Αυτή η ομάδα έχει πολλά πράγματα να κάνει ακόμα”.
Για το τι είπε στους παίκτες στη διακοπή του αγώνα: “Δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ήταν ένα απρόσμενο γεγονός όταν έσβησαν οι προβολείς. Είπαμε να πιέσουμε ξανά από την αρχή. Από αυτή την πίεση ήρθε και το γκολ. Νιώθαμε προσμονή για τη νίκη και τα καταφέραμε”.

Σχετικά άρθρα