«Μακάρι να παίξουμε όλα τα αδέρφια στο ΝΒΑ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Νιου Γιορκ Νικς, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μίλησε για το… όνειρο που ζει τους τελευταίους μήνες, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να δει και τα μικρότερα αδέρφια του, να αγωνίζονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Τα πρώτα λόγια του νέου παίκτη των Νικς στην εφημερίδα «Goal» ήταν ενδεικτικά και της διάθεσής του: «Δουλειά, φίλε. Μόνο δουλειά και τίποτα άλλο. Η δουλειά σε ανταμείβει και νιώθω να δικαιώνομαι και να δικαιώνω ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα».
Σχετικά με τη βοήθεια του αδερφού του, Γιάννη τόνισε: «Θα ακολουθήσω όλες τις συμβουλές του. Οταν θες να γίνεις καλύτερος, πρέπει να παίρνεις κάτι απ’ όλους. Ο Γιάννης είναι έμπειρος πια στο ΝΒΑ. Χάρηκε πάρα πολύ για την υπογραφή του συμβολαίου μου. Γνωρίζει τη δουλειά που κάνω, με πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι θα πάρω την ευκαιρία. Δικαιώνεται και αυτός μαζί με εμένα.
Μπορεί να ένιωσα μεγάλη χαρά μόλις μου είπαν να υπογράψω, αλλά ταυτόχρονα δεν άφησα τον εαυτό μου να χαρεί για πολλή ώρα. Δεν με παρέσυρε το συναίσθημα. Γνωρίζω ότι πρέπει να δουλέψω ακόμα περισσότερο! Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που δίνει σε μένα αλλά και για την ευκαιρία που δίνει σε όλη την οικογένεια. Στον Γιάννη, τον Κώστα, τον Αλέξανδρο…. Μακάρι να παίξουμε όλα τα αδέρφια στο ΝΒΑ! Θα είναι ιστορική στιγμή!».
Όσο για τις ομάδες που προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, όσο αγωνιζόταν στην D-League: «Το ΝΒΑ ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού και ήθελα να κάνω τα πάντα για να παίξω με τους καλύτερους. Θεού θέλοντος ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σου είπα. Μόνο δουλειά και τίποτε άλλο. Με σκληρή δουλειά πετυχαίνει πράγματα», ενώ άφησε και τον δεύτερο μεγάλο στόχο του για το τέλος: «Μακάρι κάποια στιγμή να παίξω με τον Γιάννη στην Εθνική ομάδα. Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ».

Σχετικά άρθρα